Plexi
Signalista
Tuším od Ronoatha existuje jeden trošku zašpiněný.A zeptám se do pléna, existuje nějaký skin Bdtn krom klasiky od Vrbama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tuším od Ronoatha existuje jeden trošku zašpiněný.A zeptám se do pléna, existuje nějaký skin Bdtn krom klasiky od Vrbama?
Já osobně bych proti ní nic neměl, ale nejsem vývojář. Nevím, jak by zafungovala kompatibilita s oficiální verzí. Resp. kdo by se staral o přidávání nových funkcí z té oficiální do české. Ostatně Rusové už taky ztratili trpělivost s tím jak bylo na ně ve vývojovém fotu ET nahlíženo a vydali se vlastní cestou.Já se divím, že se ještě divíš.
Ani my mezi sebou nejsme schopný dělat na jedné československé verzi. Natož pak oni.
Pozor také na provádění testů! Nestačí jen načíst uloženou hru a pokračovat v domnění, že hra bere v potaz nové naladění ze sekce engine. Tyto hodnoty si ukládá spolu s hrou.Nejlepší je na tom to, že včera jsem to zkoušel s tím upraveným parametrem a vše makalo jako víno, dnes při návratu k testu už to zase nejede.![]()
Změna tlaku vzduchu, špatné zaříkání, vzývání falešných bohů ... Vyber si. Obdivuji tvoji trpělivost. A přitom se řekne aktivita, že jo.... včera večer ... mašina jela normálně,...dnes ráno už ne.
Přál bych ti být u toho, když jsem testoval brzdy. Rozjezd, ukládání při dosažení celých desítek km/h až do maxima. A potom načítání uložených, rychlobrzda a sledování, kde to zastaví. A když to nebylo ono, upravit hodnoty v parametrech, uložené smazat a začít nanovo. Asi by jsi u toho usnulZměna tlaku vzduchu, špatné zaříkání, vzývání falešných bohů ... Vyber si. Obdivuji tvoji trpělivost. A přitom se řekne aktivita, že jo.