ORTS modely

Marek toľko prosieb a nárekov koľko som dostal od Pikka už do konca svojho života nedáš.......Takže stačí mi v tomto smere Pikku :) :) Zakaždým keď sme si vymieňali obrázky s pripravovaných modelov, tak nezabudol podotknúť, že nemáme krčmu... :)

Trošku som ešte pošteloval to čo by malo byť ragulin..Zatiaľ to vyzerá ako raketoplán zo strar Treku , ale ja už vidím, že to bude dobré......

rr.jpg

Ahoj Dem,

Držím palce k ragulinovy. Nemáš náhodou v pláne model somára (736) / mulice (746)?

Určite nie......Model 736 existuje od Vlada. Ten model je celkom dobrí......Ja nie som na lokomotívy nejak dobrí. Vidím to na tomto ragulinovy na koľkých veciach sa poriadne vytrápim, čo niekto spraví ľavou zadnou.....

Takže nie zatiaľ nepremýšľam nad tým, že by som robil ďalšiu lokomotívu....ani nie je istota, že budem schopný dokončiť ragulina......

V TS201x se ale nepoužívají moc fototextury, tam se hraje na omalovánky s dopečenými stíny a na fígle se shadery. Takže za mě máš palec nahoru za prima stroj co v ORTS zatím není takový, jako by mohl být. Koukej to dodělat, to bude pecka, uvidíš :cool:

Ale no, Honzo, ako kto sa hrá... ako kto... Sú takí, ktorým omalovánky nestačia :) :) A áno, Ragulin zatiaľ vyzerá k svetu. Treba pokračovať.

Tak v tom máš pravdu, plný súhlas. U payware modelov som takisto žiadnu fototextúru nevidel. Ale možno také sú, len o nich nevieme :)

No třeba Taurusy od HRQ, alespoň ty reklamní, malované nebudou, nebo si to aspoň myslím. :) Ale ty červené a další jednobarevné, ty jsou stopro malované.. Ragulin je určitě lepší tento, z fotek, než ten placený. :) Jen tak dál, vypadá to suprově!!

Back
Nahoře