Aktivity pre OR JelkoLN

JelkoLN

Cestující
Ahoj. Dovoľujem si prezentovať jedno zo svojich diel. Je to aktivita pre trať 321. Prebiehajú posledné testy a úpravy. Ak všetko dobre pôjde tak za pár dní pôjde do sveta. A na záver trocha reklamy, ako hovorí klasik :)
12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 11.jpg

Tak jsem si to chtěl projet a i se svým velkým trainsetem mi chybí přes 30% mašin a vozů, že na to nemám nervy.:(

Zdravím,souhlasím se Šnekem trainset velmi obsáhlý,ale přesto dost chybí.Můj názor nejvíc není nejlíp.

Navíc chybí seznam použitých vozidel s odkazem, kde se dají stáhnout... :( A v readme.txt jen věta: "Vacsinu vozov pouzitych v tejto aktivite uz asi davno mas. A ked nie, urcite ich rychlo najdes." To je jako kdyby stavitel tratě napsal: "Krajinu sem nevytvořil, to si už domyslíte", nebo skinař: "K modelu sem přidal i fotky, to už si jistě nějak doskinujete". Buďto to dělejte hoši pořádně, včetně těch seznamů, nebo se na to vyprdněte!

Uznávam že som to trocha prehnal. Mám rád keď je to pestré. Na druhej strane ešte som nemal aktivitu kde by mi niečo nechýbalo. Skúsim doplniť čo a odkiaľ.

@Tax: Samozrejme to skúsim napraviť, ujo gúgl mi pomôže čo je kde :) traiset zbieram už viac ako 10 rokov a naozaj netuším čo je neverejné. Také veci ak sa ku mne dostali tak úplnou náhodou a ani o tom neviem.

@Francek vôbec netuším odkiaľ je a ani ako sa ku mne dostala.

Prosím viete mi niekto napísať čo všetko je neverejné z toho čo som použil nech to dám preč. Diky

Toho se právě bojím. Ty všechny já mám. Šlechtičnu chcu. Ta aktivita mě ani tak moc nezajímá. Já chcu a hned. Ne, vážně, neberte to jako výkřik místní kindermafie. To jsem pochytil z Mrazíka. Ty Šlechtičny v MSTS taky jezdily. A někde zamrzly.

Nakonec jsem si vozidla povyměňoval, ale skončil jsem v Nedakonicích. Brejlovec sice vyjel na zhlaví, ale na mou soupravu už nenajel. Nevím, jestli se nemělo zastavit jinak, já zastavil na konci nástupiště.

Back
Nahoře