Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
poslední dobou jsem pracoval na pár skinech pro "žehličku" 210 od Skůry. Většinou se jedná o mišmaš fotek. Zajímal by mě váš názor na ně. Zatím uploaduju screeny ČDC 210 014 7 a ČDC 210 027 9. V budoucnu možná uploaduju další.
Príšerné to nie je, ale chýb je tam dosť......Nepasujú schodíky, nemáš zladené prechody, niekde ti došla textúra skôr ako je mapovanie a vznikla tam biela plocha, ako napríklad na čele. Hlavný rám s vrchu ten vrúbkovaný plech je trošku podivne sfarbený..Fotky sú príliš zrnité zašumené takže to nevytvára zrovna dobrí dojem.....Napriek tomu si myslím, že to stojí zato trošku sa tomu ešte venovať a poslať to medzi ľudí.....
Řekl bych, že to není zase tak špatný na začátečníka. Když si vzpomenu na moje patlanice ze začátku a jak dělám teď, je to rozdíl jako prase. Každopádně držím pěsti, ať ti elán vydrží, kdyby jsi potřeboval s něčím pomoct, tak klidně napiš SZ.
Mám a podle mého názoru i kvalitně nafocenou 210 023-8 včetně střechy. Fotky jsem doteď záměrně nenabízel, protože díky horšímu mapování a některým nedostatkům na tomto modelu by skin byl dost o kompromisu. Přecijen už je to starší model a zasloužil by si předělat. Podvozky jsou myslím naprosto v pořádku, stačily by kapoty a kabina......
Souhlasím, chtělo by to kvalitnější fotky. Nevíte náhodou někdo o dobrém místě v Plzni, kde bych si nějakou 210 mohl v klidu nafotit?
Jinak, kdyby se někomu chtělo sdílet se mnou svoje fotky těchto nádherných strojů tak budu vděčný.
Koleje na POLu jsou dneska standardně využívány pro odstavbu osobních vozů. Vlastně už ani nexistuje stanoviště Pod Lavkou XXlV, která měla na starosti POL s vrchním.