Model 850

754 067

Hradlař
Hledal jsem někde téma o této lokomotivě, ale nikde jsem ho nenašel, tak jsem založil nové.

Tato lokomotiva má reálné zvuky, kromě brždění. Protože když s touhle lokomotivou brzdím, strašně "piští". A "piští" ještě i při rozjezdu. Tak to ve skutečnosti není. Jezdím s touto lokomotivou občas a při brždění je docela "klid". Nejsou někde reálnější zvuky této lokomotivy?

LuděkD napsal:
Hledal jsem někde téma o této lokomotivě, ale nikde jsem ho nenašel, tak jsem založil nové.

Tato lokomotiva má reálné zvuky, kromě brždění. Protože když s touhle lokomotivou brzdím, strašně "piští". A "piští" ještě i při rozjezdu. Tak to ve skutečnosti není. Jezdím s touto lokomotivou občas a při brždění je docela "klid". Nejsou někde reálnější zvuky této lokomotivy?

Je to motorový vůz 8)

U zvuků od Dejva (které jsou tuším součástí trainsetu BP) k tomuto mot. vozu je podle mě to "pištění" celkem v normě. Neozývá se to spíš z vozů v soupravě? Všechny zvuky CdVuzOs4nEx.sms jsou totiž nastaveny, že skřípání špalků je slyšet i při rozjezdu cca do 4-5km/h. Ale to je celkem realita, pokud strojvedoucí při zastavování nestihne včas odbrzdit vlakovou tak se některé zdrže zahryznou pak chvilu skřípou a mlátí i při rozjíždění, ne?

Kontra napsal:
...Všechny zvuky CdVuzOs4nEx.sms jsou totiž nastaveny, že skřípání špalků je slyšet i při rozjezdu cca do 4-5km/h. Ale to je celkem realita, pokud strojvedoucí při zastavování nestihne včas odbrzdit vlakovou tak se některé zdrže zahryznou pak chvilu skřípou a mlátí i při rozjíždění, ne?
To se mi podařilo naštěstí odstranit a zároveň vozy přinutit, aby se při zpomalení pod cca 30 km/h ozýval i zvuk brždění, ale u nové verze binu to asi bude úplně jinak.

Mimochodem strojvedoucí, který by v reálu rval zabržděnou soupravu by zasloužil přes prsty, hlavně u toho Os vlaku.

Back
Nahoře