Jak v aktivitě odstranit okno s hláškou?

KarlicekM

Skladník
Mám na vás velkou prosbu. Koupil jsem nový notebook, ač je výkonný, tak s msts se moc nekamarádí (mizerná grafika, škubavá jízda). Nainstaloval jsem OR a aktivity vytvořené pouštím přes něj. Problém je v tom, že jakmile vyskočí v aktivitě hláška, tak okno nejde dát pryč. Na klikání na "pokračovat a zavřít okno" to nereaguje. Zkoušel jsem OR znovu nainstalovat ze stránek openrails.org, ale výsledek je stejný. Nevíte co s tím?

Myslím, že jsi mě špatně pochopil. Hru mám přes celé okno, ale jakmile mi vyskočí hláška (závislá na čase, nebo místě), tak ta nejde odstranit.
Bez názvu.jpg

Venny: Tak je to v moji verzi cestiny, v originalni je to:
Nastavení - Obraz - Efekt "skla" na oknech ve hře

btw: Tohle jsem prepsal, protoze puvodne jsem si myslel, ze jde o okna v kabine a vubec me nenapadlo, ze to ma co docineni s informacnima panelama :D

Díky za upřesnění. ;) Tvůj překlad mi přijde přesnější. Též bych podle prvotního významu (Efekt skla na oknech ve hře) očekával nějaké odrazy slunce, šmouhy apod.
Včera vyšla týdenní aktualizace X3823, můžeme se těšit na upřesňující překlady?
-----
Edit: díval jsem se na Howkyho manuál - i on píše o odrazech a šmouhách. Takže pokud sem Howky nahlédneš: tento přepínač slouží k nastavení průhlednosti info oken (F4, F5, F8, Fí, F10 atd.).

Venku uz je i x3824 (opravujici oblohu), ale zadne nove texty ve hre nejsou. Jeste nejake upravy budou, ale jinak uz neni co prekladat nebo neznam presny vyznam, tak to radsi nechavam v anglictine. Jediny s cim mam problem je indikace otevrenych dveri pro zmacknuti F5, kterej je anglicky i kdyz by nemel. S tim bohuzel nic nenadelam.

EDIT: V dalsi verzi cestiny bude "Průhledná okna informačních panelů"

Back
Nahoře