Josef Vogeltanz
Pomocník strojvedoucího
Ahoj. Překopal jsem si .eng žehličky s použitím nových ORTS parametrů. Mezi jiným tam zkouším funkci zapínání a vypínání hlavního jističe (vypíníní/zapínání hl.obvodů klávesou O).
Záměrem je (byť to kabina ani zvuky u daného modelu neumožňují) kromě zvednutí pantografu i zapnutí obvodů. Zvolil jsem možnost manuálně (žehlička ten jistič určitě má) s reakcí 2 sec. a nahození obvodů se zpožděním 5sec.
Ovšem něco je špatně. Buďto v mých parametrech, nebo v překladu HUD. Když je jistič vypnut, zobrazuje se výkon zapnut. Když je zapnut, zobrazuje se výkon vypnut. Všechna zpoždění nabíhají v pořádku.
Pantografy jsou OK. Jen jsem víckrát šáhul po klávede P. Jdou někde tyto překlady opravit? Co je vlastně správně - ochranný vypínač nebo hlavní jistič?
Kód:
Type ( Electric )
----
MaxVelocity ( 80km/h )
WheelRadius ( 0.525m )
Sanding ( 10km/h )
NumWheels ( 4 )
MaxForce ( 186kN )
MaxContinuousForce ( 87kN )
AntiSlip ( 0 )
MaxPower ( 800kW )
MaxCurrent ( 600A )
ORTSCircuitBreaker ( Manual )
ORTSCircuitBreakerClosingDelay ( 2s )
ORTSPowerOnDelay ( 5s )
ORTSMaxTractiveForceCurves (
0.00 (
0.0 0.0
1.39 0.0
)
0.01 (
0.0 13000
----
Záměrem je (byť to kabina ani zvuky u daného modelu neumožňují) kromě zvednutí pantografu i zapnutí obvodů. Zvolil jsem možnost manuálně (žehlička ten jistič určitě má) s reakcí 2 sec. a nahození obvodů se zpožděním 5sec.
Ovšem něco je špatně. Buďto v mých parametrech, nebo v překladu HUD. Když je jistič vypnut, zobrazuje se výkon zapnut. Když je zapnut, zobrazuje se výkon vypnut. Všechna zpoždění nabíhají v pořádku.
Pantografy jsou OK. Jen jsem víckrát šáhul po klávede P. Jdou někde tyto překlady opravit? Co je vlastně správně - ochranný vypínač nebo hlavní jistič?