Trať ZSR 191 - 193 pre OR

No má to nádherné. Zatiaľ som nič lepšie nevidel v týchto starších rá-doby simulátoroch.

Nechcem byť zlí, ale je vidieť, že ho nemáš.

Vlastnictví Railworksu zatím není zákonem povinné. Je to snad špatně, že ho nemám? ;) Nebo jde snad o formu výsměchu "já mám a ty ne"? Měl jsem TS 2015, ale musel jsem odinstalovat, počítač to nezvládal.

Neriešme RW tu kde sa tvorí krásna trať......To len podaktorí čo to videli len na obrázkoch majú tendenciu to sem vyťahovať.

Treba trošku vydržať len chcem to poupratovať premazať čo tam nepatri a doplniť čo tam patrí a nieje a potom to pustiť do sveta. A čo sa tyká Railworksu tak je to pekne mam skúsenost aj ho mam dakde na disku ako ISO formát, ale jedna vec sa mi na tom nepáči a to je distribúcia projektov kde treba každý jeden objekt sťahovať zvlašt a pri mojom šťastí by som mal v tom sam veľký problém.

Krásná práce! Ty koleje jsou fakt oživením. Celé je to pak takové uvěřitelnější. Jen škoda té blikající trávy kolem trati. Pomůže jen odškrtnout instance modelu, ale to pak sníží velice razantně snímky za vteřinu.

No, celý ten archív je urobený zle. Kopu ľudí to domotá, kope ľudí to skomplikuje situáciu, najmä tým čo majú MSTS či OR mimo Program Files (x86) a čo nevedia pracovať s Total Commader-om. Ak toto je "oficiálna" distribučná verzia tak to nie je najšťastnejšie riešenie.
Inak pre kritikov a frfľošov ja s tým problém nemám, poradím si ľahko, ale ďalších x-sto ľúďov s tým problém mať bude.

Stiahol som si, dík za vykonanú prácu. Avšak tiež sa pridám k Taxovi, a celý ten archív by bolo vhodné prerobiť. Celkovo má cez 3 GB, čož môže byť pre užívateľov so slabším internetovým pripojením problém. Sám som mal niekedy slabší internet, kde mi trať ŽSR 150 sťahovalo pol dňa. Teda ak môžem poradiť, tak by som skôr vytvoril web (je kopa webhositngov zadarmo, avšak, aj tak by všetko čo je v archíve by malo ísť na iné úložisko, pretože bezplatné webhostingy neposkytujú až taký veľký priestor), na ktorom bolo všetko zamerané na túto trať, skutočnú prevádzku, históriu, a v neposlednom rade na MSTS / ORTS trať. Samozrejme archívy zvlášť pre global, trať, a vozidla.

No, trať mi rozbalilo, idem si zajazdiť

No jak rozdelit ten archiv??? Prave ešte som tam dal aj súbor ReadME v dvoch jazykoch kde je všetko s pomocou obrazkov popísane. Tak ako to mam zabaliť? A bežne už dnes na internete sa distribujuju subory takej veľkosti a popripade mozem to ešte rozdeliť a upnut ako alternatívne sťahovanie pre uživateľov s pomalším internetom. Rozmyšlal som aj o exe subore ale mam dost obavy ako by niektorí z toho sa vysomaria.

No jak rozdelit ten archiv??? Prave ešte som tam dal aj súbor ReadME v dvoch jazykoch kde je všetko s pomocou obrazkov popísane. Tak ako to mam zabaliť? A bežne už dnes na internete sa distribujuju subory takej veľkosti a popripade mozem to ešte rozdeliť a upnut ako alternatívne sťahovanie pre uživateľov s pomalším internetom. Rozmyšlal som aj o exe subore ale mam dost obavy ako by niektorí z toho sa vysomaria.

Ano ja viem. Rozdeliť a dať ako alternatívne sťahovanie, to by viac ľudí uvítalo, a mal som na mysli snáď to isté.

Áno, mne osobne to stiahlo všetko fajn v pohode. Uložto bez VIP je pomalé, takže na google drive je to fajn.

Btw, táto verzia je komplet, alebo aktualizácia starších verzií?

Back
Nahoře