Hledám modeláře tratí (placený projekt)

Ale tohle jsou reálné tratě a né nějaká fikce tam bych ještě pochopil. Ty si myslíš že takhle to funguje i normálně??? To asi těžko, kde není točna nebo jako triangl třeba na Masaryčce nebo třeba býval v Letohradu tak prostě fíra jezdí jak má loko nachystanou. A dál končím tato diskuze nemá cenu a s tvé strany i scestná.
Hoďte mi prosimvas odkaz na ten BIN, anebo odkaz na nějakej navod na něj. Jsem na to fakt zvědavej. Diky

Tak to bych teda fakt chtěl vidět jak by se po přečteni tyhle tvoji hlašky o "platinovym podnose" tvařil autor TSRE5, nebo napřiklad tady, už tolik krat zmiňovany, "Džordž" -_- A mimochodem, kamaradovy Klokanovy 35 bych rad vzkazal, že ačkoli nejsem strojvedouci a ani žadnej jinej zaměstnanec železnic, tak o tom jak to funguje v realnem provozu vim celkem dost a nepotřebuju tady ohledně toho žadne poučky. A svoji drahocennou diskuzi si klidně strč viš kam. Myslim, že diskuze tady je dobrovolna a nikto tě k nenutil a ani se ti o ni neprosil (plati pro Klokan 35). Diky za pohocpeni.
Pro dobrotu na žebrotu ..........
Naši předkové nebyli hloupí .......
Já už tomu fakt nerozumím - napíšu stručný návod co a jak a jsem za debila. Příště se na rady vykašlu - nemám to zapotřebí ........

Já už tomu fakt nerozumím - napíšu stručný návod co a jak a jsem za debila. Příště se na rady vykašlu - nemám to zapotřebí ........
Dobra, ok. Omlouvam se. Naštvala mne, možna jsem si ji taky špatně vyložil, ta poznamka o zlatem podnosu. Ok, tak promiň. Admin ať to smaže ten muj komentar jestli je to možne

Třeba koukni se co napsal Klokan35 chvilku před tebou. "A dal končim tato diskuze nema cenu a s tve strany i scestna". Vidiš to? Že konči se mnou diskuzi a že moje diskuze je zcestna? :/ Tak jako promiň, ale jestli by jse ktokoli z vas nebrali tohle jako navaženi se do vas kdyby se někto takhle bavil s vama, tak potom už fakt nevim. A kuli čemu? Jen protože, že řešim možnost otočeni vlaku na trati? Jako promiňte, ale MSTS je o ježděni, řekl bych, že předevšim o tom je. Třeba odvezt vlak z jenoho konce tratě na druhej, tam přepřahnout a jet třeba o hodinu zase nazpatek. Nebo třeba skusit si posun a sestavovani vlakovych souprav. To je celkem běžna prace strojvudce. Jestli to vam vyhovuje, misto normalniho ježděni si to prostě jen "naklikad v editoru" aby jste měli vlak a vagony přesně tak a tam kde chcete, to je vaše věc. Ale mně se MSTS nejvic zamlouva mod řizeni a vozeni vlaku - vyskoušeni si prace strojvedouciho

Navic už jsem za ty necela 2 tydny celkem pokročil ve svych dovednostech v praci s editorem. Takže doufam, že už co nevidět, si tam, na každe trati, takove misto pro otočeni přidam sam a bez vaši pomoci. A to ne že bych o vaši pomoc nestal, anebo si ji třeba nevažil, ale jen prostě važně nemam zapotřebi, taky někoho obtěžovat svimi "scestnymi" komentaři. Hezkej den

Navic už jsem za ty necela 2 tydny celkem pokročil ve svych dovednostech v praci s editorem. Takže doufam, že už co nevidět, si tam, na každe trati, takove misto pro otočeni přidam sam a bez vaši pomoci. A to ne že bych o vaši pomoc nestal, anebo si ji třeba nevažil, ale jen prostě važně nemam zapotřebi, taky někoho obtěžovat svimi "scestnymi" komentaři. Hezkej den
Tak eště zdokonal dovednosti psaného projevu tak, aby ti bylo rozumět a pak ti možná někdy někdo poradí. A hlavně je tu vlákno faq, lupa i spoustu jiných užitečných návodů .

Back
Nahoře