Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Pepinovi říkám, vystoupíme na Račianskem Mýtě a za chvilku jede bus na hlavnú, Deterio se rozhodl jet z Mýta ďalej. Jak to dopadlo nevím, my šli s dvackou z Mýta díky dostatku času pešo. Tak snad nám Pepin nebo Deterio dá odpověď.
Až na dnešní EC 278 všechny vlaky jely včas, takže i já se už hlásím z domova.
Mockrát děkuji všem zúčastněným za příjemnou atmosféru, Taxovi za zorganizování skvělé sleziny a doufám, že Deterio dojel v pořádku do Pešti. Snad ještě někde necestuje po Blavě
Akcia bola super, musel som síce kapánek skorej odísť ale cením si že po 12 rokoch spolupráce som osobne spoznal Pikka a aj famózneho modelára objektov do trate 130 Mira Kožucha. Taxovi patrí vďaka za organizáciu. ...Ktorý je ten Duuso ?...
Akurát ma trocha mrzelo že neprišli tí novší šikovní tvorcovia Dodo, Viaxern, Liadem, Ricar atď.
@dem:
Ano, akce s Pikkem jsou vždy super a když se správně namotivuje, dělá v maxu zázraky
poison už taky v domácím prostředí a domů se vezl za Vectronem, heč.
Díky Taxovi za zorganizování a rád jsem opět viděl, sic na Slovensku, tu sestavu správných a pohodových lidí včetně fenoména Detéria, který je jako Delisa, ta ti zvedne náladu. V MDC se mi líbila teorie úprav trubek do kotle ( bo s tím mám tak trochu zkušenost ) a hlavně pranástroje železniční dřiny. Prostě super víkend jako vždy.
KimiR a VáclavS si jen obešli bratislavský hrad a málem spadli do Dunaje, jaký to byl tok
Děkujeme oba za příjemnou slezinu, teď už jsme oba v teple doma.
Poison na Ec 274 Jarda Hašek taky bez restaurace,o nic jsi nepřišel ani u nás
Jinak KimiR už taky doma,díky Taxovi za skvělé střetnutí,po prohlídce Bratislavského hradu s VáclavemS jsme se vydali natřískaným Haškem ku domovu.Ale měly jsme místenky takže cajk.Ale stálo se až do Pardubic ostatní lidi.Ještě k tomu uzavřenej vůz Bbdgmee236 a ještě bez hospody ,mno chudáci lidi,co tam marně hledali po celém vlaky restaurační vůz .Díky těm,které jsem poznal prvně i těm které znám.Zase někdy na slezině.
@duuso bohužel nyní je u nás tak málo lidi, ze jezdim v práci turnus 6+1,takže nic moc volného času. Kazdopadne, až se bude vědět datum sleziny v Praze,určitě dorazim a snad dotáhnu i Viaxerna
Ja som mal v pláne prísť ale to je tak keď v práci oznámia že máme výrobnú sobotu 11.11. Tak snáď nabudúce ak bude zase nejaká stretávka a budete tam všetci tí, ktorý ste boli aj teraz
Ještě jsem našel minutový záznam z mé šmírovací kamery, kde je zachycený příchod Alcaponeho s Jiříkem TK, když mne vyzvedávali z prodejny cestou do Bratislavy.
Není tam nic kompromitujícího. Ale na to, že to má být v kvalitě 720p by to mohlo být ostřejší. www.semora.cz/a/Alcapone_navsteva.mp4