Pikku
Pomocník strojvedoucího
Já vím, ale mi se to tak moc líbilo.Akorát, že ta 217 s ledkama nikdy nebyla, tudíž to není skutečné. Na 217 jsou namontovány tyto světla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já vím, ale mi se to tak moc líbilo.Akorát, že ta 217 s ledkama nikdy nebyla, tudíž to není skutečné. Na 217 jsou namontovány tyto světla
Navíc tenhle plecháč začínal jako úplně jiné číslo, a pak z toho nějak ta 217 vyplynula, no.... tohle je výsledek.
Podle foto má namontována tato světla. Po zvětšení:Akorát, že ta 217 s ledkama nikdy nebyla, tudíž to není skutečné. Na 217 jsou namontovány tyto světla

Jsem si říkal, kdy se ozveš. Taky mi krvácely oči.... má namontována tato světla. ...
Neřeš to Josefe. Podle mě to je stejná lampa co má peršing nebo eso.Eng se dá rychle opravit. Spíše by mě zajímalo, jak jsou ta světla opravdu řešená. Návěstní svítidla s dvoubarevnými LED to evidentně teda nejsou. Na vnitřní straně (směrem k ex. zásuvkám) jsou halogenové reflektory, o tom není pochyb. Ale co svítí červeně i bíle vedle? A co nahoře? Nějaký mezityp návěstních lamp, než se prosadily LEDkové z MSV a spol. Měl by někdo opravdu detailní pohled? Nebo ví typ těch lamp?

Unicontrols.Tak to už raději ty LEDky ...
No, dálková světla realitě odpovídají, ale poziční už ne, vzhledem k tomu, jak skin vypadá.Akorát, že ta 217 s ledkama nikdy nebyla, tudíž to není skutečné. Na 217 jsou namontovány tyto světla
Někdo to řešil na Facebooku, prý pomohla nějaká jiná kabina.Ahoj,už jste někdo zkoušel nové 242.213,242.217 a 242.281?Při spuštění ve hře mi to vyhazuje chybovou hlášku.Lokomotiva PSZ 242.262 funguje skvěle.