Pikku
Pomocník strojvedoucího
To mě mrzí - nevýkonný komp? Já na tom taky nejsem nijak zvlášť ti povím. ORTS pouštím jen na pár minut, přeci jen jsem už jeden notebook upekl.Já se bohužel nesvezu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To mě mrzí - nevýkonný komp? Já na tom taky nejsem nijak zvlášť ti povím. ORTS pouštím jen na pár minut, přeci jen jsem už jeden notebook upekl.Já se bohužel nesvezu.![]()
Hmm. Fakt, že joCB neřve, ale okamžitě mi spadne Activity editor MSTS,
Není potřeba na přehození jediného *.con alarmovat celý program. Stačí jednoduchá výměna souboru ve složce mezi zálohou.Hmm. Fakt, že joNezbývá, než to postavit s nějakým jiným HV a v CB to pořád dokola pro test/projetí přehazovat.

Matně si vzpomínám, že na tuto řadu kdysi dávno udělal z hecu Tax do MSTS skin na fake řadu 231no konecne nejaka pekna, poriadna lokomotiva
To může být zvednutých tolik sběračů?S ní jsem týden zpět vezl uhlo.![]()
Uhlo? węgielS ní jsem týden zpět vezl uhlo.![]()
Tak, oczywiście.Uhlo? węgiel

Zřejmě chyba při exportu, průběžně vše opravuji. Dík za upozornění.Dobrý den,
předem bych rád vyjádřil obdiv a úctu všem, kteří tvoří tento krásný virtuální svět železnice. Díky. Dovolím si poznámku k řadě 181. Hnací dvojkolí na podvozku č.2 se točí proti směru jízdy. Animace v Conbuilderu je v pořádku. Balíček Zsskc 183 také bez problémů. Je chyba v s. souboru 181, nebo v mém nastavení simulátoru? Děkuji za případné komentáře.