Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Použil jsem přímo Šmejkiho textury z TRS, mám je od něj stejně jako na tu IDS, proto to jde tak rychle.V RW už brázdi koľaje u skinárazrejme rovnaký zdroj fotiek, že?
![]()
Ještě jsi to neviděl ve hře, tam to tak pěkné není, tak abys nebyl zklamaný.To je prostě nádhera. Jsem nadšen hlavně z 235. Ta je mému srdci velmi blízká.
Letní čas na tebe, já ti dám ráno světlo.Tak ráno už se nám rozednívá ...
Vím, vydat a hurá na trať.Nevíte někdo co s tím?
Ono to možná tak nevypadá, ale ledka nahoře u té 235 je. A jaký je rozdíl mezi. 208 a 242, tomu nerozumím.pikku supr plechy, jen u tej 235 budu za hnidopicha, ale ta má střešní reflektor(3.poz. světlo) taktéž ledkové, nikoliv halogen. A ta 242.208 taktéž neodpovídá moc realitě - správně by to měla být 242.242 s polopantografy. Jinak děkuji moc za vydání těchto skvělých strojů..
Ale ten balík zatím není veřejný, nekoukáte na MsTS balíček s plecháči? 208 v novém modelu žádný UIC zásuvky nemá.208 myslím v tomto provedení neexistuje, myslím tím UIC zásuvky, infosystém. Ten má pouze 242 a 240. 242 navíc polopantograf