Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je to pouze u nějakých verzí ORTS, tak se špatně odhaluje příčina. A není to „mizení“ textur, je to jejich nekorektní zobrazení.Ahoj všichni,chtěl bych se zeptat,jestli je už nějak vyřešeno "mizení" textur u některých plecháčů,které se řešilo u příspěvku č.437?
Pouze monitor Vigilance k přibližnému chování živáku. Ostatní jsou k ničemu. Chvíli jsem si myslel že by šlo hlídat přetížení motorů, ale nefunguje to.Lze používat monitory z msts? Tam jsem resetoval monitor nadproudu (ve verzi bin, kde to bylo funkční) směrovou pákou, zde za jízdy nelze.
Takhle nemůžeš generalizovat. V tom případě ukaž na nějaký zásadní a konkrétní nedostatek. Tu 150.2 si pamatuji, ale netuším, co na ní bylo konkrétně špatného. Kromě toho, že jsi mě tehdy nařkl z opsání vlastního.Evidentně tomu tak není. Snažil jsem se Ti to Josefe vysvětlit už vloni na 150.2. Bob předvedl logickou kombinaci teorie a praxe, ze které lze nyní čerpat pro nastavení ostatních odporovek.
Můžeš použít pro své aktivity můj poslední testovací výše. Sice jsem ještě udělal nějaké změny a budu vydávat další archiv, ale na funkci v aktivitě to nebude mít vliv. Ještě musím dořešit nesprávné použití sběračů. Z nesprávného pětipolohového přepínače musím z těch starých textur udělat správný čtyřpolohový a přepsat v definicích.Chlapi, je už tedy nějaký finální eng pro ty ČDC 181? Abych mohl začít makat na aktivitě.
To, co odkazuješ, je stejné s tím, co dal u svých mašin k dispozici Pikku. To se právě dolaďuje a předělává tak, aby to bylo funkční lépe. Je tam totiž plno starých definic nesynchronizovaných spolu. Např. zvuk kompresoru bublá úplně mimo hodnoty tlaku a řada dalších fosilií je mimo. Vše, co nastavuji, tak společně zvuky s kabinou a mašinou synchronizovaně. Některé zvuky jsem přidělal nové z původních. Nakonec tu jsou k dispozici pohyblivé obrázky i k dispozici testovací verze. Stačí si to jednoduše odzkoušet a porovnat. A aby to nebylo mezi sebou v kolizi s původní verzí, mám to jednoduše ošetřené vlastními definičními soubory přímo na 181008. Lze tedy i spojit mašiny dvou verzí k sobě a přelézat mezi nimi a porovnávat.Jeden drobný detail: nějaké ladění včetně zvuků a kabin pro šestikoláky bylo umístěno zde. Bude Bobovo ladění odsud z fóra kompatibilní s těmi zvuky a kabinou (když jiné nemáme)? Nemluvě o tom, jestli je to ladění z odkazů taky správně?
Bohužel tohle už je v ORTS nefunkční.Ještě musím dořešit nesprávné použití sběračů. Z nesprávného pětipolohového přepínače musím z těch starých textur udělat správný čtyřpolohový a přepsat v definicích.
Každá mašina má i ve společném adresáři vlastní unikátní soubor.eng, kde si můžeš nastavit spoustu odlišností od "ideálního" ladění.všechny mašiny přeci nebrzdí stejně, nerozjíždí se stejně, taková lokomotiva třeba před generální opravou může brzdit hůž, mít menší výkon atd...
Smetáky fungují oba nezávisle i při odebrání těch řádků z eng. Bohužel to neumí definice přepínačů, které jsme v binu s Džordžem pracně vložili.Bohužel tohle už je v ORTS nefunkční.
PantographToggle2 ( 0 1 0 )
PantographsToggle_4 ( 0 1 0 )

O tom jsem nepochyboval, že to má Pikku v modelu správně. Špatně je to v pozicích ovladače sběračů v kabině 183 (a je to hodně humpolácké). Chtěl jsem to napravit, ale tgatool mi nechce z neznámého důvodu uložit hotovou texturu.ace, přestože se tváří, že ji uložil.ORTS neví, dělá to podle pořadí animací v modelu. Pikku to má např. dobře. Na P zvedá/sundavá zadní a na SHIFT+P přední.
Těch nedostatků je tam celá řada a časem se to snad vychytá. Beru tento počin pouze jako základní demonstraci možností skládání puzzle v OR.Za jízdy jsem narazil na tento nedostatek : ... ... ...