Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Ale je. Textúra cd_380_rychlomer.ace a je aj v cvf súboroch ktoré sú na stiahnutie pri modeloch 380.
Při pohledu na 2D kabinu nevidí název textury, ale texturu jako takovou. A co víc, textura cd_380_rychlomer.ace není ani trochu žlutá. On totiž mluví úplně o něčem jiném, resp. říká rychloměr něčemu úplně jinému ...

No podľa mňa je rýchlomer toto. V CVF je to zapísané a je to aj v balíčku s kabínou tá textúra.

Přílohy

• Cab380.jpg
    Cab380.jpg
    903.7 KB · Zobrazeno: 30
Opakuju to znova, ptal se, jestli je chyba jenom u něj, tzn, jestli je problém na jeho straně nebo na straně autora aby věděl jak to řešit. Jenomže ty jsis zřejmě potřeboval do někoho rýpnout.
To je právě ten problém...Potřeboval to řešit a ty jsi jen vyplodil 0/1 a ještě blbě.

No podľa mňa je rýchlomer toto. V CVF je to zapísané a je to aj v balíčku s kabínou tá textúra.
Už jsem na to přišel. Tohle jde opravdu nejspíše za mnou. Trocha informačního šumu. Já jsem použil kabinu 380 pro OR, kde jsem ještě provedl pár úprav na texturách pro verze 3kV, 25kV a 15kV-DE. Upravené textury i .cvf jsem určitě dodal, ale neshodli jsme se na zdroji. A protože textura původní ručky rychloměru je jiná barvou i tvarem, nesedí na svém místě. Nějak to spravíme.

Ono ja som už písal aj Pikkovi, vo verziách 15kV sa nezobrazuje model. Treba v engoch opraviť názov modelu. (Vo všetkých 15kV verziach)

Tyhle šumy úplně chápu do dob, co jsem začal skinovat a dělat třeba "Prkeňáky" a když jsem dával dohromady balík vozů, tak to naštěstí odnesla jen špatná fotka na web, která je tam mimochodem dodnes. :p

Takže jsme s Josefem zamakali a mělo by to již být v pořádku. Odkaz je stejný, chyby hlaste. Enjoy!

Tak, máme tu další test 3d kabiny k 18X. Tentokráte se projedeme večer. Kabina opět podporuje co jen může, avšak zmiňovaný ORTSCircuitBreaker se v 3d stále nehne. Kabina se rozhýbala pro našeho mistra @Pikku, a doufáme že není poslední!

Jakékoliv připomínky co se kabiny týče přijímáme! Snažíme se vše vyladit.

Tak, máme tu další test 3d kabiny k 18X. Tentokráte se projedeme večer. Kabina opět podporuje co jen může, avšak zmiňovaný ORTSCircuitBreaker se v 3d stále nehne. Kabina se rozhýbala pro našeho mistra @Pikku, a doufáme že není poslední!

Jakékoliv připomínky co se kabiny týče přijímáme! Snažíme se vše vyladit.

Kluci, ani nevíte, jak vám děkuju. Je to paráda. Teď ještě ty slíbené updatované modely, že jo. :)

Chlapi to je paráda! To se bude jezdit! Mohli byste prosím upravit ještě tu texturu pro návěstní opakovač, aby byla kompatibilní s TCS 1.01? Jde o tu červenou, aby nesvítila pokud jedu a VZ nemá signál. To stejné u řady 749.

Máme tady třetí a snad posední test kabiny pro 18X v OR. Kabina už má i druhou stranu (II. stanoviště) a je v ní upravený opakovač pro TCS zabezpečovače - Díky @Icik.
Kabinu jsme s Danem rozhýbali pro mistra @Pikku a hned se vrháme na další! Co to bude? To je zatím tajemství.

Veškeré připomínky pište! Snažíme se všechno odladit, aby to šlapalo jak má.

Zdravím. Stáhl jsem znovu pack 380 a žlutá ručička už není. Dále jsem si všiml a nevím jestli je to jen u mě. Při zdvižení sběrače se na loko obrazovce rozsvítí vše , podle mě v pořádku, ale při shození sběrače přilétnou černé útvary a to co má na loko obrazovce zhasnout tak to překryjí. Jinak Pikku držím tobě i tvým pomocníkům palce vydáváte totiž stále lepší modely. Moc díky

Přílohy

• a.jpg
    a.jpg
    604.9 KB · Zobrazeno: 35
Back
Nahoře