Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Díky Honzo. :) Snad i ta blikající zástěna je minulostí. :)
No, pořád se do toho dostávám, od října si tak hraju. Našel jsem nějaké svoje staré výtvory tak co jde upravím a zveřejním. Hodně mi pomáhají všichni, lidi obecně jsou tady fajn. Modely nemusí sem tam stoprocentně sedět, blbě vidím a mám malý monitor. Připomínky přes SZ, bude s nimi naloženo podle pravidel. :-D
Tenhle krasavec je potichu a bez nějaké reklamy součástí balíku plecháčů už nějaký ten pátek. Když jsem teď řezal skříně pro 371, 263 a 363 tak mi překvapilo, jak je to v Blenderu snadné a možná rozřežu i tuhle plechovou skříň. Ta okna do strojovny jsou takhle taková smutná.
242276.jpg

a jízdní vlastnosti neřeším. Jen si hraju.
Tak to je ten správný pohled na věc. Já se snažím také takto uvažovat. Stále si opakuji. "Jako starobní důchodce už opravdu nic nemusíš, vůbec nic." Já všemu co mám říkám hračky. I v prodejně, když zaúčtovávám doklady, platím faktury, dělám si daňová přiznání, to vše jsou hračky a celkem mne to baví. Hra s čísly. Prodejna s dílnou je jen taková trafika na důchod. A v této hře je to podobné. Nic už nemusím. Stavím si na co mám momentálně chuť. A modeluji si, také co chci. Dá se také říct. Jen si hraji. Pro pohodu.

Od omšelých laminátek k něčemu novému. Tedy, téměř novému. I když následující modely nenaplňují název vlákna ani výrobcem ani autorstvím, mohly by snad někoho zaujmout. Předem podotýkám - nejsem autorem modelu, jen jsem ho převedl do dalšího simulátoru. Dělám na tom již nějaký pátek a přiznám se, že k odtajnění projektu mě trochu pošťouchly screeny s jiných simulátorů. Autor modelu i textur je opět kamarád Šmejki z TRSka a v TRS tyto stroje již nějakou dobu jezdí. Pro Open Rails to bude výzva. Tak vyčkejte na screeny a zatím klidně do komentů psát, co to asi bude. Vítěz tipovačky nedostane samozřejmě vůbec nic. :-D Enginy se již ladí.
P.S. zaregistroval někdo nové downloady na mých stránkách?

Od omšelých laminátek k něčemu novému. Tedy, téměř novému. I když následující modely nenaplňují název vlákna ani výrobcem ani autorstvím, mohly by snad někoho zaujmout. Předem podotýkám - nejsem autorem modelu, jen jsem ho převedl do dalšího simulátoru. Dělám na tom již nějaký pátek a přiznám se, že k odtajnění projektu mě trochu pošťouchly screeny s jiných simulátorů. Autor modelu i textur je opět kamarád Šmejki z TRSka a v TRS tyto stroje již nějakou dobu jezdí. Pro Open Rails to bude výzva. Tak vyčkejte na screeny a zatím klidně do komentů psát, co to asi bude. Vítěz tipovačky nedostane samozřejmě vůbec nic. :-D Enginy se již ladí.
P.S. zaregistroval někdo nové downloady na mých stránkách?
Eletrika či dízl?

Je to elektrické. A není to Škoda. Pište mi nápady do SZ, alespoň mi konečně někdo napíše. :-D

Kdo zná Šmejkiho modely tak nebude překvapen počtem polygonů. Nijak jsem do modelu nezasahoval, Blender se svým exportním pluginem zvládne nemožné věci. Překvapivě to ani moc nebolí při volné jízdě v ORTS. I když, s gigawoody bych na slabších sestavách asi nejezdil. :-D

Back
Nahoře