Aktivita ZŠ_topírna noc pro OR

Ahoj, ten vlakopis je nastaven jako povinné zastavení a 40m dosah, musíš zastavit na kraji peronu, kružnice 114, 115 je "fíro ty vole" :-)
Předpokládám, že hláška při obratu za výhybkou "Zastav na kraji peronu pro vlakopis..." se ti zobrazila.

krc.jpg

Jo, hláška se zobrazila, provedl jsem změnu stanoviště a vyrazil k peronu, zastavil jsem uplně přesně a nic, tak jsem zkoušel dopředu, pak o něco dozadu jako před peron a nic. a když sem vyrazil ke kružnici 115 tak ta se mi zobrazila.. tak jsem pak zkoušel couvnout a znnova několik míst plus uplně přesně na kraj peronu a nic. zkusim načíst u obratu dojet znovu.

Nejde mi editovat příspěvek: Tak jsem udělal nyní dva nové testy... já sem asi neumím vložit pořádně fotku tak za případný problém se omlouvám.
Oba testy byli úspěšné ale hláška se zobrazí ne na začátku peronu ale hned vedle budovy výpravčího. Tak bych to asi ponechal tak jak to je, případný problém si hráč vyhledá zde na fóru.jpg.jpg

Dá se editovat ta zpráva při obratu, koukám, že stojíš před přechodem, dá se to v tý obratový hlášce upřesnit.

Přiklonil bych se k Poisonovi - editovat zprávu pro obrat. Aktivita se předělává k obrazu OR, měla by tedy vyjít v pořádku. Kdo to bude kde dohledávat... :rolleyes:

Souhlasim, bral jsem to moc z pohledu hráče který si poradí ... což je nesmysl jsou totiž taky lidé kteří vyloženě jsou jen uživatelé a chtějí jen jezdit a berou hru jako každou jinou. A nechodí na žádná fóra.
Jinak jsem nyní dojel aktivitu do cílové stanice v Č. Brodu. Vše by snad mělo být v pořádku tedy až pokud by Poison udělal tu opravu v Krči. test jsem tedy provedl jen jednou pokud by někdo hrál po mě a objevila by se nějaká nesrovnalost může ji zde hlásit aby se doladila.
Dále se chystám otestovat Den blbec, ( až mi to tedy dovolí čas ) neboť to byla v msts taky super aktivita - @poison mohu tě v případě potíží poprosit o další spolupráci s opravami?

Díky, vážím si toho... Brzo vyrážím směr práce a až to půjde tak se pustím do té další aktivity. plus testnu finální topírnu mám save někde u toho obratu ještě.

Back
Nahoře