rozdil mezi verzemi ExclusiveMSTS a MSTS

Dandys

Začátečník
By mne zajimalo jaky je rozdil mezi Exclusive Microsoft Train Simulator a Microsoft Train Simulator
Diky za odpovedi

JOHNZ napsal:
Asi taky, ze kym to prve neexistuje, s tym druhym sa tu bavi vacsina ludi ...
Musim Vas opravit ... existuje mam jej a je to od Ubisoftu aspon teda tam je napsano Exlusive MS Train Simulator.
2 Dandys: Zadny rozdil v tom neni. Aspon jsem ho nepoznal.

to mám taky exclusive co bylo kdysi ve vyprodeji. Jediny rozdil, ktery jsem odpozoroval, že je tam asi jedna nebo dvě loco poupravena, a nějaky cab jiny tušim

Dandys napsal:
By mne zajimalo jaky je rozdil mezi Exclusive Microsoft Train Simulator a Microsoft Train Simulator
Diky za odpovedi

Mám aj pôvodný MSTS aj Exlusive a zatiaľ som nenašiel žiadny rozdiel...teda neskúšal som pôvodné loko a trate...tie už sú tatam.

Klasicka verzia MSTS vs. verzia MSTS Exlucive

Zdravim,
predpokladam ze toto je primitivna a zbytocna otazka, ale spytam sa predsa..
Idem si kupit MSTS a naskytla sa otazka, ci je nejaky rozdiel, co sa tyka kompatibility medzi klasickou verziou a verziou Exclusive. Ide mi hlavne o to ze si nekupim (hoc za smiesne peniaze) nieco, co mi bude nanic a nenainstalujem tam povezme BIN, alebo niektore trate, ci vlaky a podobne

Jednoducho ci je lepsie si kupit klasicku verziu, alebo verziu Exclusive.. pripadne ci je to uplne jedno :)

dik za odpovede

ps. pre slovenskych kupujucich uvadzam slovensky obchod s cenou 5 eur (nenachadza sa v zozname uvedenom vo FAQ)
http://www.progamingshop.sk/microsoft-train-simulator-exclusive-p-3489.html

RE: Klasicka verzia MSTS vs. verzia MSTS Exlucive

hicotech napsal:
Zdravim,
predpokladam ze toto je primitivna a zbytocna otazka, ale spytam sa predsa..
Idem si kupit MSTS a naskytla sa otazka, ci je nejaky rozdiel, co sa tyka kompatibility medzi klasickou verziou a verziou Exclusive. Ide mi hlavne o to ze si nekupim (hoc za smiesne peniaze) nieco, co mi bude nanic a nenainstalujem tam povezme BIN, alebo niektore trate, ci vlaky a podobne

Jednoducho ci je lepsie si kupit klasicku verziu, alebo verziu Exclusive.. pripadne ci je to uplne jedno :)

Je to naprosto jedno, není v tom žádný rozdíl....

dik za odpovede

ps. pre slovenskych kupujucich uvadzam slovensky obchod s cenou 5 eur (nenachadza sa v zozname uvedenom vo FAQ)
http://www.progamingshop.sk/microsoft-train-simulator-exclusive-p-3489.html

T. chtěl asi napsat, že je to úplně, ale úúplně jedno. Obě verze jsou stejné....

Já už sem se sám lekl že vyšlo něco o čem nevím :D.
Některé data mě i pobavily:
.

9 typov detailne spracovaných lokomotív
Nastaviteľná úroveň reality od začiatočníkov až po strojvodcov z povolania
Premenlivé podmienky na trati - sneh, dážď a denná doba ovplyvňujú jazdu
Množstvo zvukových, efektov, hlasy operátorov a dispečerov
Stovky kilometrov trati, detailné spracovanie každej trate

To umí základ MSTS ??? Není to klamavá reklama?:D:D:D

Možno je to reklama na MSTS 1980, len sa im to trochu omeškalo :-)

regedit77 napsal:
Já už sem se sám lekl že vyšlo něco o čem nevím :D.
Některé data mě i pobavily:

Množstvo zvukových, efektov, hlasy operátorov a dispečerov

Zvláště tohle by mě zajímalo!

To je docela jednoduché. MSTS s tím skutečně počítalo, dokonce je v AE tlačítko, které mělo mít možnost přířadit libovolné události zvukový záznam. Opakuji že mělo mít, neboť zůstalo jen u toho tlačítka. Dokonce jsem hovořil s Džordžem, autorem MSTSBinu zda by tuto funkci nešlo zprovoznit. Bohužel na to již nedošlo.

Back
Nahoře