bob57_cz
Učitel češtiny
Právě proto to ten OR neumí zpracovat správně.netvořím jako "obojetné", ale primárně pro prosředí Msts
A o tom to právě je.Jen se v OR chová jinak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Právě proto to ten OR neumí zpracovat správně.netvořím jako "obojetné", ale primárně pro prosředí Msts
A o tom to právě je.Jen se v OR chová jinak.
Nemáš tam někde použité zvuky pro OR?Unknown variable trigger.

Z rychlostní návěstní soustavy nemůžeš nikdy poznat, kam jedeš. Návěsti určují pouze rychlost bez ohledu na postavenou směrovost cesty. I rovně se jezdí s omezeními a do odbočky bez omezení. A to už hezkých pár desetiletí.(vlastně nepoznám, že jedu do odbočky)
Stahování mezi sudou a lichou bylo dáno tabulkou 12 SJŘ Ustanovení místního významu. Na střídavině nebylo nikde, na stejnosměru nebylo všude. Stejně jako jsme si dělali "soukromé" PJ, měli někteří fírové i soukromé stahovačky. Ty se dělaly přes podezřelé pavouky = děličníky. Někdo stahoval všude, naopak "bulhaři" nestahovali ani v Praze, protože to neznali a jezdili křížem krážem se zvedlým smetákem (často i dvěma), takže se občas zamotali do drátů od Vršovic po Benešov. Nevybavuji si, že by na Odře byl pavouk.Měl jsem za to, že to bylo právě nutností stahovat sběrač?
Díky za objasnění. Asi ale v aktivitě nechám "doporučení" stáhnout přes spojku smeták.Stahování...
Před chvílí jsem to konzultoval se spolužákem bohumínským kolegou, co tam ještě jezdí. Potvrdil mi, co jsem psal. Nestahuje se tam a nestahovalo. (Výjimkou bylo jen dočasné opatření po nehodě, kdy tam byly osazeny žluté balony.)Díky za objasnění. Asi ale v aktivitě nechám "doporučení" stáhnout přes spojku smeták.

Vyřešeno svépomocí. Našel jsem na netu.Pánové, mám prosbu. Nemůže mi někdo poskytnout podklady GVD z roku 2008? Předem děkuji.
... a končíme v projektu ČR 323 v.2
"S5" Os 13138
"S6" Os 3111