Reklamní nátěr

Neviem kde som to mal dať, a či som nezaspal dobu, ale dopočul som sa že ZSSK má platiť pokutu zato že HDV 362-015 má na sebe reklamný náter "Coca Cola". Ten mal byť na rušni iba 2 roky no a potom ho mala ZSSK odstrániť. Nakoľko by bol nový náter drahý tak ZSSK radšej zaplatí pokutu.
Teraz sa snažím dúfať že to nieje pravda lebo ak áno tak to je na hlavu že ZSSK nosí reklamu pre Coca Colu zadarmo a oni chcú od nich zato ešte pokutu.

Já jsem slyšel, že ČD uzavírají smlouvy takové, že objednavatel reklamy platí jednak reklamní lak, tak i uvedení loko do původního stavu. Ale 100% si jistý nejsem... Ale že by to u ZSSK bylo jinak?

Veď ZSSK robí reklamu CocaCole úplne zadarmo momentálne, komu by zato platili pokutu? Síce na slovensku je možné všetko, aj to, že firma, ktorá mi robí zadarmo reklamu, tak od nej ešte vyberem pokutu za to, veď keď zarobiť, tak hoci ako... Ale po dvoročnej zmluve si malo ZSSK robiť 362 015, čo chce a to aj robí... (nič)

Dráčik napsal:
Veď ZSSK robí reklamu CocaCole úplne zadarmo momentálne, komu by zato platili pokutu? Síce na slovensku je možné všetko, aj to, že firma, ktorá mi robí zadarmo reklamu, tak od nej ešte vyberem pokutu za to, veď keď zarobiť, tak hoci ako... Ale po dvoročnej zmluve si malo ZSSK robiť 362 015, čo chce a to aj robí... (nič)
ale teraz nechapem zato ze Coca Cola mala zmluvu na dva roky tak masina ma ist na prestriekanie po dvoch rokoch ked nedavno bol obnovovany nater na 362 015
ved aj ZSSK ma dajake pravidla ked nema masina nabehane kilometre tak nemoze ist do opravy a na prestriekanie to je na hlavu
mali by byt radi ze maju reklamu zadara

Back
Nahoře