861 ZSSK

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku

Tax

Moderátor
Správce
Kto to pôjde zajtra nafotiť? Dôkladne nafotiť. Stojí na Rendezi pred kolesovým sústruhom, z jednej strany sa dá nafotiť veľmi dobre, z druhej stačia len detaily. Treba to nafotiť kým mám náladu aj na modernu ;)

husenica.jpg

husenica2.jpg

Nie, to som cvakol len niekoľko, asi dve - tri použiteľné. Ono chvíľu po fotení začal padať ľadovec. A fotil som troška viac dôležité veci, kvôli ktorým som svoje mladé a svižné telo vypratal hore na teudloffa. Navyše nemal som statív.

Naposled editoval(a):
Nuž tomu hovorím výzva a hodené rukavice...keby to ku nám chodilo už je to dávno nafotené. Nejako sa mi už nechce cestovať za textúrami...

@duuso : Ani mne sa už nechce cestovať. Dávno sú preč časy kedy som sadol na vlak a išiel fotovať krokodíle do Trenčianskej Teplej.

@duuso : Ale my dvaja sme už vyrástli z toho, teraz je rad aj na druhých. Môžu nielen mleť hubou, mudrovať a mať požiadavky, ale môžu aj priložiť plutvy k dielu. Kopa z nich kričí aký má super foťák, telefón, tak nech sa predvedú či im to nie je zbytočné :P ;)

Ono super foťák je jedna vec...ale spraviť s ním fotky vhodné na výrobu textúr vec druhá.

A náš záchranca Mišo je kde? Ten by to nemohol cvaknúť? Je miestny......Teda poviem ti mať 861 od teba , je lákadlo jak sviňa.

@dem : Milan, mohol by som aj ja, ale dnes mám veľmi málo času na to. Je slnečno, treba byť trpezlivý a čakať kým slnko zalezie za mraky. Treba more fotiek, vieš sám že tri zábery sú málo. Ale včera tá húsenica bola fakt dobre postavená, mať poruke statív tak to nafotím. Ale už foťák v tom chlade odmietal normálne pracovať, krehli mi prsty a keď som skončil so zberom vagónovej zelenej tak sa spustil dážď. Krátko nato sa spustil ľadovec, naozaj včera sa už nedalo a dnes tam nejdem, jednoducho nemám na to čas. Ale ten model by bol pekný, táto hrkálka sa mi páči viac než delfín 840.
No a modelovať mám čo aj bez tohoto, ale keby boli fotky tak jeden nikdy nevie ;) Toto ma oslovilo, rovnako ako kedysi M251.2 a M273.0. Tie boli hotové za dva - tri týždne hoci pôvodne som ich vôbec nechcel robiť. Stačil malý podnet a bolo to ;)

Chcel by som sa opýtať dá sa niekde, inde ako na ulozto.cz, stiahnuť 861 do msts? Je tam jedna, ale neviem sňou sa pohnúť!!

861 ZSSK? Až myslíš to na uložto.cz tak to je dobrá prasačina. Niekto prelíčíl - nie preskinoval, ale doslova prelíčil - model Jardu Skúru aby aspoň vzdialene pripomínal húsenicu 861. Zvuk z dieselektrickej 736 do dieselhydraulickej 861 je doslova prasačina. Pekne dohnusil pekný Jardov model, preto meno líčiteľa radšej nespomeniem. Keby radšej niekto zohnal dobrý výkres a odfotil to. Ale načo mrhať energiu a čas na poriadny model? Niekomu je lepšie vyprodukovať toto.
Na toto je jedno príslovie: Pre somára sú aj drevené hodiny dobré.

paskvil_861_zssk.JPG

Viem, že odpovedám na dvojročné vlákno, ale tie 861ky by to naozaj chcelo v MSTS. Existuje ešte nejaká šanca, že by to niekto vymodeloval? Textúry som ochotný ísť nafotiť a priložiť ruku k dielu. Po vydaní trate Trenčín-Nitra tieto jednotky veľmi chýbajú a tak momentálne mám na výber buď hrať so starými vozmi alebo pozerať na dieslový Regiopanter, ktorý má od Dunihlava tak ďaleko asi ako tornádo od hydry.

Back
Nahoře