861 ZSSK

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Ak je stále záujem, mám k dispozícii komplet na fototextúry nafotenú (asi 100 fotiek?) zo všetkých strán 861 + typový výkres od výrobcu + PDF výkresy rámu a konštrukčných celkov, z ktorých sa dá väčšina komponentov vytiahnúť a vymodelovať na šróbik presne.
Napíšte SZ ak je stále záujem, nechcem to dávať verejne von, keď z toho nič nebude....

Ak je stále záujem, mám k dispozícii komplet na fototextúry nafotenú (asi 100 fotiek?) zo všetkých strán 861 + typový výkres od výrobcu + PDF výkresy rámu a konštrukčných celkov, z ktorých sa dá väčšina komponentov vytiahnúť a vymodelovať na šróbik presne.
Napíšte SZ ak je stále záujem, nechcem to dávať verejne von, keď z toho nič nebude....
Vyzerá že nič z toho nebude :/

Pochopiť programu je základ. To je tá jednoduchšia časť, skôr v tom dať dokopy niečo, čo sa bude reálne podobať, dá námahu. Ale nenechaj sa odradiť, dookola pozeraj návody, začni s niečim jednoduchším, nejaké obejkty a neskôr sa možno prepracuješ na slušné veci. Držím palce

Pochopiť programu je základ. To je tá jednoduchšia časť, skôr v tom dať dokopy niečo, čo sa bude reálne podobať, dá námahu. Ale nenechaj sa odradiť, dookola pozeraj návody, začni s niečim jednoduchším, nejaké obejkty a neskôr sa možno prepracuješ na slušné veci. Držím palce
No neviem, moc si na to netrúfam ale určite skúsim, ale zatiaľ si budem musieť vystačiť s preskinovanou 861

Vy stíhate naozaj všetko naraz, držím palce
Dík,ale práveže nestíham,aj pracu aj trať aj sa šprtať na fórach ohľadne modelovania atd :D ale toto bolo len na ukážku že sa to dá ak sa chce...uvidím či vznikne aký taký model aspoň na export do 3ds maxu a potom by mohli ladiči a ostatní hodiť rukavicu do ringu. :)

Myslím že zas až tak moc lenivý som nebol. Za mnou na rozdiel od mnohých mudrlantov, krikľúňov a teoretikov už nejaká práca vidieť je: http://xtrain.alsat.sk/msts/msts.htm
Nehádam sa a ani sa nenavážam, toš osočujem, bolo to myslené bez urážky a viac menej do pléna.
Týmto moje pokusy a kadečo končia, nakoľko sa musím venovať aj iným veciam a na šprtanie fór o modelovaní atď nemám čas, čiže poprosím modelárov o zhodnotenie či by z tohto niečo mohlo byť, ak áno zašlem na vyžiadanie mailom. Prajem pekný večer. :)
Snímka obrazovky (31).jpg
Snímka obrazovky (30).jpg

Len pekne pokračuj. Sám som zvedavý či to pôjde a ako to bude vyzerať. Toto sú zatiaľ len hranaté krabice, hotové je tak asi 0,5% z celkovej práce. Medzi nami, vzal si si veľké sústo, ale keď pri tom vydržíš a neodradí ťa nejaký čiastkový neúspech, môže to byť zaujímavé.

Back
Nahoře