Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejsem si jistý, ale není chyba v popiscích na voze?Kdo objeví hrubou chybu u tohoto modelu
Drobné odlišnosti od originálu jsou vlastností modelu. Chyba, která je markantní a všem na očích však nespočívá v detailech.Chybí kotvy, soukolí mírně utopené, přestavovač ve vzduchu, ale největší chybou toho modelu je, že není u mě ve hře...![]()
Kromě toho mají všechny kontejnery stejné číslo ...
Schránky jsou OK. Ten vůz má být černý?
Máte všichni pravdu a všichni se mýlíte. JE pravda, že rám vozu by měl být černý. Protože neumím číst a jen jsem odezíral z obrázků, původní černé textury jsem upravil do červenohnědé. No a teď se mi to nechce vracet nazpátek, takže řeším „Yorikovo dilema“. (Ovšem nikoliv tak závažné být či nebýt, leč předělat či nepředělat do původní podoby.) Rovněž JE pravda, že jeden každý kontejner by měl mít svoje číslo. Nebráním se tomu, je to maličkost a přibudou jen čtyři téměř shodné textury, nic co by váš PC nezvládl. JE ovšem pravda, že schránky na nálepky jsou správně na každém kontejneru, cože mě osobně dost překvapilo. Nějaké detaily kde je umístěna jaká brzda, páka a podobně jdou na vrub mým chatrným očím, buďte prosím shovívaví, nebudu to nějak předělávat. Ještě by každý kontejner měl být přichycen takovým tím šponovacím heftem (resp.čtyřmi v každém svém rohu) Vzhledem k tomu, že jsem již obdržel vyladěné .wag soubory (Děkuji @Josef Vogeltanz!) tak je release otázkou krátkého času, tak budete moci sami posoudit jak moc vám chyby modelu zabrání v jeho používání. A když jsme u toho, ty červenohnědé textury se budou hodit i na jeden dvojvagon, co vozil auta ...Já tam vidím patero schránek na vozové nálepky na kontejnerech (které jsou sundavací a zastamdací). Měla by být jen jedna a na rámu vozu.
Výsypný vůz St, ČSD a také reál.Tak trochu mne zaráží ty 3 skluzy pro materiál? To tam tak bylo, nebo jsou to nachystané 3 varianty?
Jsou to vlastně čtyři skluzy. A rozhodně je nebudu animovat.Tak trochu mne zaráží ty 3 skluzy pro materiál? To tam tak bylo, nebo jsou to nachystané 3 varianty?
Čistě teoreticky to může jezdit všude.Tohle by čistě teoreticky mohlo jezdit i v Tram Hradec?
V textu je jen zmínka o Talbotu v souvislosti s Wa? Talbot(y) se k nám snad dostal(y) až po válce od DR, vím snad o jednom (Zubrnice) nebo dvou.