Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Joooo, kdyby šlo jen o lepení, ty rozměry vůbec na inetiér "bajky" neseděly, ale vnitřek hotový, teď musím zjistit, kde bere model textury dveří z vozu a na plošinu, jsou odlišné, tak uvidím, co jsi si na mne nachystalA zatímco @Dan J. osamoceně a vytrvale lepí do interieru Bamu ty správné textury

Jistě, proto jsem řekl cit.: „ .. malinko jinudy ...“Nejezdil Norimberák náhodou přes Cheb? I když tohle je opravdu historie...![]()
A to právě zřejmě odhalíš to smutné tajemství, že jsou mapované z jednoho místa ... Ale já tě varoval, vzpomeň si, a ne jednou.Joooo, kdyby šlo jen o lepení... kde bere model textury dveří z vozu a na plošinu, jsou odlišné...
Když mě se to do souprav hodí, a navíc měchy měl.@Pikku : Jeníku, papierak Aa zrejme už kožené mechy nemal...

Budou tam i ty cigára?Abychom se mohli svézt expresem z Norimberka jako v jednom kultovním čs.filmu
Jistě. V pátém voze za lokomotivou kupé devět. Krabicka Memphis.Budou tam i ty cigára?![]()

Ty papíráky vypadají suprovně a jak koukám přes okna na screenech, tak nebude co opravovat, čistá práce.Aby mohl @Dan J. zase opravovat nějaké chyby v texturách,
No, na transporty židů se tento typ vozů nepoužíval, jde až o poválečnou úpravu pro přepravu živých zvířat se žlaby pro krmení... A ikdyby ano, tak nevidim důvod, tě označovat za antisemitu, když by si jen konstatoval fakta...Ja to viem tiež,ale to by som bol označený za antisemitu.