Pepan z Bíliny
Cestující
Díky Skynet, držím palce, hodně štěstí i Tobě.To je v pořadku vůbec si toho nevšimej on si to prostě zaslouži, abych byla na něho nepřijemna a ty jeho sproste poznamky ignoruji. Nazval mně blbkou a podle mého názoru je to ještě vetší hňup a provokater než jsem si myslela. Administratora jsem požadala o zrušení učtu na SZ. Tu radost mu klidně udělam, ale, abych vymazala a přestala hrat msts, tak na tohle pan bobinator může klidně zapomenout a může se klidně postavit na hlavu. Je mi to uplně jedno co si on o mně mysli. Takový sprostý dopis jsem nikdy nedostala, pokud to byl ovšem on, nejsem si, ale v tom ještě jista. Mohl to být někdo jiný, ale to, už neřešim a pokud byli tady ještě nějake holki anebo uživatele z cizích zemi a všechny je zavrhnul jenom proto, že neumí jeho jazyk a odehnal je a mysli, že je kazatel nebo búh tak u mně s tim teda neprošel.
V každém případě bych se chtěla ostatním poděkovat za pomoc a važim si toho (Pepah, RadstaR, Icik a ostatni) a přeji vam všem hezký vikend.
Pepíku tebe držim palce a hodně štestí s 321. Přeju ti to. Martin určitě něco vymysli a opraví to. Některe vozy jsou, už kompatibilní s OR
Nejlepší by bylo pro 321 herní noťas bez OR. Protože tam nemusiš zase davat takove vysoke rozlišení jak na pc a vzhled je docela nadherní bez zubatych hran na obrazovce. Alespoň to je dočasne řešení. Ostane traťe nejsou pro mně zajimavosti, vždycky jsem si zahrala jenom 321, protože martin stale na ni pracuje a vylepšuje ji dokud jsem neobjevila ten emulator OR pro vetší rozlíšeni. Odpovidam, už naposledy.
Ahoj a rozjeď to ! .....
Budu dál na tom makat a věřím, že si tady zase někdy opět pár řádek vyměníme.
Měj se hezky. Josef