Ota11 napsal:
Asi přestanu sem uveřejňovat obrázky chystanejch ES64F4 protože je tu pár lidí kterejm se to vůbec nelíbí. Nechám tohle téma umřít a je to. Jenom mě mrzí že některý lidi práci ocení a jiní se vyžívaj jenom v kritice
Ja by som nerobil na Tvojom mieste tieto unáhlené závery, čo myslíš prečo som sem hodil screeny tých troch "efštvoriek" ? No zrejme asi preto aby si sa s Tvojou robotou k nim priblížil, nikto Ti nebere chuť do ďalšej práce a nikto Ťa tu ani nechce nejako zhadzovať alebo prehnane kritizovať, len ako veľmi výstižne poznamenal Ivan, doba je taká, že je treba trocha viacej a podrobne popracovať na textúrach aby dosiahli úroveň požadovanú a nastolenú súčasnou dobou v MSTS.A tá úroveň sa za 5 rokov čo to robím aj ja diametrálne odlíšila od doby keď vyletel MSTS, vezmi si za príklad napr. Vlada s Rockerom, tiež raz začínali ale podľa mňa ich posledné práce sú na úrovni a taktiež Čouda, Hekl, Davidus a iní a to nespomínam nestorov ako Pikku, Tax atď.Skrátka treba si uvedomiť že každý raz začínal ale robotu si treba stále cibriť dobredu, náročnosť je vysoká a nečuduj sa že Ťa tu bude každý kritizovať keď tú náročnosť aspoň sčasti nenaplníš, ja som tiež takto začínal s brejlákmi na Starého model, tiež som bol upozornený na niektoré veci a potom sa to už nejako pohlo dopredu, toť môj názor, takže veľa zdaru a nevzdávaj to.