Parní lokomotivy ČSD (nejen) pro Open Rails

Pravděpodobně:
.eng - > sekce Engine -> Comment ( "Brzdovy system Westinghouse, brzdice Brzdic N/O, kompresor Westinghouse 9,5"" )
U velikosti kompresoru je palcová míra 9,5" patrně špatně pochopená jako konec komentáře. Tím následující uvozovky a závorka rozhodí vše následující. OR není takový cimprlich a sežere to i s chlupama (uvozovkama navíc). Ale ActivityEditoru se to asi ekluje.
Já AE nemám, tak bych někoho požádal, ať inče umaže a zkusí načtení do AE. Já potom domluvím opravu v balíčku.
(m.j. je tam formální chyba: Brzdic má být Bozic, to však pád způsobovat nebude)

Pravděpodobně:
.eng - > sekce Engine -> Comment ( "Brzdovy system Westinghouse, brzdice Brzdic N/O, kompresor Westinghouse 9,5"" )
Po umazání jedné uvozovky stále totéž. Ten eng nevidí ani CB, ten při startu vyhodí chybu:
Cannot locate the line "MaxPower (" in the file 275010.eng
Folder C:\Microsoft Games\TRAINS\TRAINSET\CSD_275_0

Zdravím vespolek, je špatně definován počet světel v engu lokomotivy - řádek Lights ( 21 ) změnit na Lights ( 24 ). CB také nevidí tendr 516.0, protože soubor 5160197t.wag není typu Unicode.

Páry tento parametr nepoužívají, mají svůj ORTSMaxIndicatedHorsepower. To ale asi nebude ono. ostatní páry to mají také tak.
Našel jsem ještě dole v Description - na dvou řádcích chybí \n

Zdravím vespolek, je špatně definován počet světel v engu lokomotivy - řádek Lights ( 21 ) změnit na Lights ( 24 ). CB také nevidí tendr 516.0, protože soubor 5160197t.wag není typu Unicode.
To bude ono. Ten tendr právě v unicode je, ale má mít ten exotický formát UCS-2 Little Endian. A svělům opravdu chyběly tři definice. AE už je spokojený?

Ne, stále stejné, opraven parametr Lights na ( 24 ), v Description opraveny všechny řádky s chybějícími nebo špatně zapsanými \n"+.

Tak to jdu schválně vyzkoušet, mám Win10, nedá mě to. Pepo, můžeš mi poslat opravený eng + wag soubory.

Tak jsem to celý smáznul a nakopčil znova, AE už neprotestuje, ale ty tendry shazují TSRE5 consist editor.

Dan: Máš to v e-mailu, zbytek potom zařídím přes Pikka
poison: AE nemám, tam jsem musel počkat na výsledek od vás, ale v TSRE5 jsem žádný problém nezaregistroval a to jsem tam se všemi třemi modely manipuloval v TSRE hodně (dělal jsem pro vývojářskou diskuzi srovnávací zkoušku spotřeby s jinou lokomotivou typu Atlantic).

Takže:
AE MSTS = jede bez chyby
Con Bulder = jede bez chyby
TSRE Con editor = jede bez chyby
Vše tedy v pořádku a dá se tvořit nové aktivity.

Dobrá zpráva. Tak ji pořádně zatop! :) Chování lokomotivy je nastaveno jako dynamická, takže s ubývajícím uhlím a vodou se odlehčuje. Nemá obrácenou verzi, protože jde o rychlíkovou lokomotivu. Ta pozpátku zajížděla max. tak do výtopny. Absence přední parní spojky je např. patrná i na dobových fotografiích. Větší tendr je pro dálkové výkony, menší potom na ty kratší (dojezdila s ním v r. 1949 a je vidět i ve slavném filmu Železný dědek).

Back
Nahoře