Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bangle? Cože? Něco jsem slíbil? Tak určitě, ale připomeň se mi prosím.Honzo, a co ta bangle? Je naděje?![]()

No jestli to není tím, že jsem ve sběrném dvoře vyfotil jednoplotýnkový vařič ETA.Krásná patina! Nebýt to klimoška, typoval bych jedno-plotýnkový vařič ETA ze sběrného dvora![]()
Nezůstalo.Zdalipak jí zůstalo tohle poetické jméno:
Kruci písek tož toto je fajne HonzoChvilku to trvalo, než jsem se probral haldou materiálů, fotografií, podkladů a nápadů, které jste mi hojně zasílali na můj dotaz ohledně klimatisace. Děkuji všem za zaslané, výsledkem je zatím toto. Ještě musím upravit texturu s madly a hektor může jít pomalu k @Josef Vogeltanz .
Zobrazit přílohu 26897
Zobrazit přílohu 26898
Ťukni mě v SZ prosím. Jakoby se stalo samozřejmě.Hm, krasavec! Nebo krasavice? Už se těším na tu bangli mistře...![]()
222 měla jit do Iraku nebo Indie teď si to nepamatujuV Plzni stále slouží veterán 721 222-8. Nejen že jde o jeden z posledních u ČD ale on je navíc v úpravě "tropiko", má tedy dvojitou střechu (určen původně pro export mimo SSSR/NDR). Snímky z provozního ošetření.