Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
train.msts napsal:Není ta fotka v loco.ace náhodou z Tišnova?![]()
David Kodet napsal:Jo opravdu.Ty zvuky jsou jedny z nejreálnějších
S testovací verzí 749 od ZSR si pohrávám už 2 dni a tenhle eng je skoro jeho kopií. Hlavní věci jsem popsal a na celkovém ještě dělám. Až to bude, tak to bude, nesypu to z rukávu. Krom toho mám ještě nedodělaného Kyklopa a pár dalších věcí, na kterých je taky ještě co nastavovat.ok1dnh napsal:Bob57_cz: A nemyslíš, že místo této kritiky jsi sem mohl pastnout opravené soubory ? Víš co je špatně, co tam patří, tak proč to neuděláš ? Karel
bob57_cz napsal:Mašinka je pěkná, jen nevím proč má logo ČD, když je ČSD.
Jacek napsal:Tak jsem si nafotil u nás opravenou "historickou" M 286.1008 a jestli to budu skinovat, budu mít stejný problém - neodpovídá odstín laku, nápisy a spousta detailů.
Však byla odkoupená ze Slovenska a navíc opodál stály neopravené 850 022 a 006 ještě s logy ŽSRobo napsal:To nevadí, po pár zmenách a úpravách bude z toho možné vykresať jej podobu v ZSSK![]()
850 022 ešte žije ? Nie je zdevastovaná ?Jacek napsal:Však byla odkoupená ze Slovenska a navíc opodál stály neopravené 850 022 a 006 ještě s logy ŽSRobo napsal:To nevadí, po pár zmenách a úpravách bude z toho možné vykresať jej podobu v ZSSK![]()
![]()