Modely lokomotiv ČSD T478.1001 (1002)

AirVolk napsal:
Teraz som volal Lugansk. Momentalne je odcestovana a nevedela mi dat cislo na Doneckeho priatela. Ale Este to nevzdavam. Mimochodom ten znamy je fotograf ktory vie co s fotakom.:).....Ozvem sa.
Malý dotaz : A vie aj ako fotit caby? TO, že ví s foťákom narábat ještě neznamená, že ví, jak to pořádně nafotit na textury nebo jak to nafotit na caby (správná výška foťáku a další záludnosti).

Staci mu poslat na mail ukazku ako nafotit boky a cela. To ze s cabu asi nic nebude je viac ako pravdepodobne.

E499_2002 napsal:
AirVolk napsal:
Staci mu poslat na mail ukazku ako nafotit boky a cela. To ze s cabu asi nic nebude je viac ako pravdepodobne.

Nemůžete pužít cab z 755 001 :?:

No to ani náhodou......použít cab ze skříňového vozidla na kapotové? To je jako použít cab z peršinga na čmeláka....

Když už, tak kdyby se dotyčnému podařilo nafotit třeba i torzo bez přístrojů, ale ve správném pohledu, tak v grafice by se už přístroje a ovladače přenesly třeba z ruské verze čmeláka nebo sergeje.....

A pokud to nepůjde, tak se holt bude muset vymyslet nějaká fikce....ale rozumná

Zkusíme, co se povede

P.S.: Týká se to modelu CME 5, další příspěvky zde už prosím jenom k barči .....

Martens napsal:
E499_2002 napsal:
AirVolk napsal:

Nemůžete pužít cab z 755 001 :?:

No to ani náhodou......použít cab ze skříňového vozidla na kapotové? To je jako použít cab z peršinga na čmeláka....

Když už, tak kdyby se dotyčnému podařilo nafotit třeba i torzo bez přístrojů, ale ve správném pohledu, tak v grafice by se už přístroje a ovladače přenesly třeba z ruské verze čmeláka nebo sergeje.....

A pokud to nepůjde, tak se holt bude muset vymyslet nějaká fikce....ale rozumná

Zkusíme, co se povede

P.S.: Týká se to modelu CME 5, další příspěvky zde už prosím jenom k barči .....

OK no, to byl jen návrh. :eek:

Naposled editoval moderátor:
Jen si ještě dovolím přiložit fotku cabu pro CME-5 a pak to prosím Martine přesuň do vlákna CME5, mělo by být tady v "Modelech pro MSTS"

8ef66ce7fbd0833fbcd5fc34c180d437.jpg

Tak som sa rozpraval s Doneckymi priatelmi a vybavil som ti fotenie toho stroja na textury. Uprimne povedane neviem ake podmienky tam na fotenie budu, osvetlenie a miesto okolo rusna, ale co sa bude dat to spravia. Poslem im nafoteneho sestkolaka aby vedeli co vsetko je potrebne nafotit s akeho pohladu a nechame sa prekvapit.

AirVolk napsal:
Tak som sa rozpraval s Doneckymi priatelmi a vybavil som ti fotenie toho stroja na textury. Uprimne povedane neviem ake podmienky tam na fotenie budu, osvetlenie a miesto okolo rusna, ale co sa bude dat to spravia. Poslem im nafoteneho sestkolaka aby vedeli co vsetko je potrebne nafotit s akeho pohladu a nechame sa prekvapit.

Tak to jsou velmi dobré zprávy, děkuji :!:

050dd89ab71ac1e4667a081ee5de7739.jpg 153372529a781475d9db98c2f1549955.jpg

Model je již připravený ke stažení na mé stránce. Opět bych rád poděkoval všem, kteří se mnou na zdárném dokončení tohoto prototypu spolupracovali. Děkuji a těším se na další spolupráci.

Jaroslav Skůra napsal:
Fabio napsal:
Nádhera, ale zdá se mi že textury trochu "šumí"

Šumí, jak tomu mám prosím rozumnět?
Jsou trochu rozrněné
ff7a39594428f73e47d8bc3b64869971.jpg

001 se mi líbí více ale i tento model je fakt super , asi začnu vymýšlet další aktivitu pro barču

Fabio napsal:
Jaroslav Skůra napsal:
Fabio napsal:

Jsou trochu rozrněné ...
001 se mi líbí více ale i tento model je fakt super , asi začnu vymýšlet další aktivitu pro barču
Snáď len nechceš, aby boli homogénne jak vzorkovík Pantone alebo RAL ? Čo kukáš na to pod lupou ? Za jazdy si toho vôbec nevšimneš.

Tax napsal:
Fabio napsal:
Jaroslav Skůra napsal:
Fabio napsal:

Jsou trochu rozrněné ...
Snáď len nechceš, aby boli homogénne jak vzorkovík Pantone alebo RAL ? Čo kukáš na to pod lupou ? Za jazdy si toho vôbec nevšimneš.
To zas joo ale zdá se mi že ostatní Jardovi modely mají lepší textury

Vrbam napsal:
Můžeš dodat lepší, a ne jen mlít pantem

Děkuju Ti náčelníku, že ses mi zastal ... :D

Fabio napsal:
To zas joo ale zdá se mi že ostatní Jardovi modely mají lepší textury

Fabio, je to dané kvalitou zdrojových fotek, já jsem pracoval s tímhle http://skura.msts.cz/img/bertafoto.jpg což byly jediné fotografie, které jsem k T478.1002 získal a to i přes to, že jsem o ně veřejně tady na fóru žádal. Mimochodem, velice ochotně je poskytl Miro Just, což je uvedené v read-me k modelu a za což mu děkuju. Miro mě udělal radost ještě s jednou mašinkou, ale to bude malé překvapení.

Můj názor je takový, že 1002 se mě osobně líbí víc než 1001, právě kvůli tomu, že mašina byla vyfocená s tímhle starým, oprýskaným lakem, ale co člověk to názor.

Každopádně děkuji za ohlasy :D

Mám fotky na tex pro sériovou hranatou Bardotku a pak taky dokumentaci na 751 004

A nebyl by problém ještě nějaké dodat, ta 751 316 je naše a pravidelně jezdí na vápenci

Back
Nahoře