Ideální nastavení OpenRails

Nesdílím. Když si kvůli testování dám zobrazit FPS přímo ve hře či externím prográmkem, tak jsou tam hodnoty hry a ty jsou odlišné od nastavení snímacího kmitočtu Bandicamu a to jak směrem nahoru tak i dolů..

Ještě mě tak napadá. Když píšeš, že další den jsi spustil OR a sekalo se to. Měl jsi na dolní liště zapnutý ten RivaTunerStatisticsServer?
Viz Icikův obrázek z vlákna, na který jsem tě odkazoval:
1.jpg

Ahoj, zkusil jsem MG Výstřižek.JPG (RivaTuner zapnutý) a výsledek bohužel stejný. Přidávám ještě ukázku – v čase 0:21 se to v tomto místě vždy začne škubat. Ať tam dojedu od začátku jízdy nebo ať načtu uloženou hru těsně před tímto místem. Před tím, než škubání začne, jsem vypozoroval nárůst hodnoty GCs.

Omlouvám se za kvalitu videa, víc než 720p mě neplacená verze toho programu nepustila, ale přečíst se to snad dá. Jak tak pozoruji, tento problém se asi vyskytl jen u mě, tak zkusím pátrat dál, ale kdyby kohokoliv cokoliv napadlo, čím by to mohlo být způsobené, budu moc vděčný. Nerad bych na trať 321 úplně rezignoval.

Pomocí Afterburneru nebo RivaTunerServeru zobraz ještě vytížení grafiky. Ale nevidím žádné nebo minimum stínů, tak se grafika zřejmě bude flákat.
Tohle vypadá na slabé CPU. Nedá v tomto úseku přes 30 fps.
Zkus ještě tuto nejnověší MG verzi.

Icik: otevře se mi výběr z 5 variant. Předpokládám, že je to ta s označením rev.57. ;)

Back
Nahoře