Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Tak pomalu chystám balík do vydatelné podoby, ještě jsem malinko "vylepšil" interiér ČD verze Byz-k:
ČD BYZ-K int.jpg
Posisky na umakart vyškrábané vojcly, dávat nebudu, MSTS/OR hrajou taky děti... :-)

A definitivně hotovo, jakmile dodělám vše okolo odesílám Pikkovi i s požadavky na opravy a půjde to do světa virtuální železnice:
ČSD_Byz.k.jpg
ČSD Byz-k 50 54 20-22 136-6
Období provozu:
1982-1989, depo Krnov
Zařazení: Do vlaků osobní přepravy
Varianty: ČSD Byz-k: Funkční v MSTS, v OR funguje parní topení + ČSD Byz-k OR-zima: Pouze pro OR s kouřem od kamen
ČSD_Byz.k_vp.jpg
ČSD Byz-k 50 54 20-22 138-6
Období provozu:
1982-1989, depo Krnov
Zařazení: Pouze do vlaků vojenské přepravy
Varianty: ČSD Byz-k voj. prep.: Funkční v MSTS, v OR funguje parní topení + ČSD Byz-k voj. prep. OR-zima: Pouze pro OR s kouřem od kamen
Poznámka: Vůz možno použít až do roku 1992, jako nepřelakovaný.
ČSD_Byz.k_vp_89-92.jpg
ČSD Byz-k 80 54 20-03 048-4
Období provozu:
1989-1992, depo Praha
Varianty: ČSD Byz-k r. 1989-92: Funkční v MSTS, v OR funguje parní topení + ČSD Byz-k r. 1989-92 OR-zima: Pouze pro OR s kouřem od kamen
ČD_Bp.k_vp.jpg
ČD Bp-k 60 54 20-12 010-3
Období provozu:
od roku 1992, depo Česká Třebová
Varianty: ČSD Bp-k : Funkční v MSTS, v OR funguje parní topení + ČSD Bp-k OR-zima: Pouze pro OR s kouřem od kamen
ČD_Byz.k_vp.jpg
ČD Byz-k 50 54 20-02 282-2
Období provozu:
od roku 1992, depo Česká Třebová
Varianty: ČSD Byz-k : Funkční v MSTS, v OR funguje parní topení + ČSD Byz-k OR-zima: Pouze pro OR s kouřem od kamen

Tak "bajky" odeslány i drobnými požadavky na dotažení a Taxovi odeslán skoto hotový dílenský vůz Fa:
dilenský.jpg
Jardovi Skůrovi jsem odeslal před měsícem a něco vůz Balm i s prosbou na případné úpravy, ale bohužel reakce žádná, tak nevím, co se děje. Před lety normálně komunikoval. Takže vůz asi zůstane jen v mém virtuálním depu.
balm.jpg

Jardovi Skůrovi jsem odeslal před měsícem a něco vůz Balm i s prosbou na případné úpravy, ale bohužel reakce žádná, tak nevím, co se děje. Před lety normálně komunikoval....
Co by se mělo dít, je jeden z mnoha kdysi aktivních autorů, kteří se dnes už věnují jiným věcem a s MSTS definitivně skončili. Taky dnes už neodpovídám na různé žádosti o úpravy starých zvuků.

Není tak úplně "jeden z mnoha". On už sice zřejmě aktivní není, ale jeho web ano. Takže pokud už modelařinu i MSTS pověsil na hřebík (zdá se, že ano), vše co kdy udělal vč. práce Jirky Tovačovského, je stále k dispozici.

Jenže, i když pověsil MSTS na hřebík, alespoň může zareagovat na mejl, s dotazem na vydání, či s prosbou o úpravy. Mimochodem, vůz Balm je ve stavu, který by ani moc vydání nebránil, jen má kvůli mapování strop interiéru v červené barvě skříně a chtěl jsem udělat čela blíže reálné fotce, ale i tyto jsou vydatelná. Když jsem třeba napsal Starému o svolení na skin bajek vraků, tak mi přišla odpověď, na rybáky od Jirky Poláka taky. stačilo by odpovědět třeba:
a) "skin se mi nelíbí a nesouhlasím s vydáním"
b( "nebudu dělat úpravy v mapování, ale můžeš jej vydat"
Ale když je na druhém konci mrtvo, tak co? Pokud nechci porušovat autorská práva a chovat se jako "kindroši" a věšet to na úložiště.
Dan

Peosím, sháním jakékoliv fotky, kde jdou vidět nápisy na vozy ČSD Ci, Ce již převedeného do 2. vozové třídy, tedy Be, Bi. Tak stav v 70. letech.
Zatím má jen těchto pár.
156241.jpg156242.jpg726002b.jpg

Back
Nahoře