Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Pěkný @Dan J. , zkus ještě napatinovat podvozky a vůbec celý spodek, i když to asi nebude úplně jednoduché. :)

No, až takový probém nebude, pokusím se s tím něco udělat, ale originál vagón, má ten spodek celkem zachovalý, vagón je v provozu, tentokrát netvořím vrak odstaveného vozu, i když ta kastle spíš svědčí o opaku. :)
Nicméně, měl bych dotaz, co je tohle za vůz a nemá někdo popřípadě fotky?
1152867.jpg

Dane to je bateriový vůz používal se třeba na Jindřichohradecku pro posun na nezatrolejovaných vlečkách. A mám takový dojem i na Slovensku v okolí Zvolena.

Dane to je bateriový vůz používal se třeba na Jindřichohradecku pro posun na nezatrolejovaných vlečkách. A mám takový dojem i na Slovensku v okolí Zvolena.
Na Slovensku byly bateriové vozy trochu jiné, byly upraveny z jiného typu služebního vozu. Ale tenhle vypadá opravdu na ten z okolí Jindřichova Hradce, jezdívaly tam ve spojení s řadou 210.

Na Slovensku byly bateriové vozy trochu jiné, byly upraveny z jiného typu služebního vozu. Ale tenhle vypadá opravdu na ten z okolí Jindřichova Hradce, jezdívaly tam ve spojení s řadou 210.
Na Slovensku se tuším dělaly baterkáče jako přestavba nějakých vozů řady Gbgs.

Ahoj, pánové, náhodou jsem na netu natazil na jedněch stránkách na nafocený vůz, trochu mne matou bílé nápisy ČSD, které se použíaly po roce 89, nevím, že by tyhle vozy v tom období jezdily. Na rámu jsou pak stejné spatlanice muzejních vozů majitele atd.... Je to vagón z Břeclavi, ví někdo něco bližšího k tomuto vozu?
F_ČSP_001.jpgF_ČSP_004.jpgF_ČSP_006.jpg
Nápisy "zažlutím", je třeba vůz za patrovou jednotku do období 1980 - 89 na trať Ostrava - Frenštét - Veřovice. kdyby měl někdo fotky ČSD Postaa (ČSD F), budu za ně rád, ale nechci vůz z Lužné a jiné muzejní, které nesedí do skutečného provozního období na dráze. Potřebuji vědět, kde co skutečně na voze bylo. A jeden dotaz, měly ty vozy ještě v letech 1980 - 89 ty světlíky ve střeše?
Dan

Dane, když už si se takhle rozjel s rybáky, nedal by jsi ten bateriák?
V době kdy jsem dělal nastavení pro 210, sehnal jsem i dost podkladů pro režim jízdy s bateriovým vozem. Vyzkoušel jsem to, ale právě kvůli absenci bateriového vozu jsem to odpískal. Kontaktoval jsem dokonce i svého známého (vedoucí oprav) v ČD Cargo SOKV České Budějovice s prosíkem o dokumentační fota bateriáku, že bych si jej naskinoval sám. Ale pán je znám svou averzí vůči šotoušům a podobnému a tak prosík zůstal nevyslyšen.

Okolo nějakého tuším červeného bateriáku jsem (pro okolo jdoucí dozajista směšně :-)) poskakoval s foťákem v žst. Jindřichův Hradec l.p. XY př.n.l. ... :D

Okolo nějakého tuším červeného bateriáku jsem...
Ahoj, tak sem s fotkama. :-)

A než mi dorazí fotky na mejl, tak tady představuji další dodělaný skin z Popradu. Musí se ale dodělat:
a) mapování pro žluté zábtadlí u dveří, žluté hrany schodů
b) zrušit ventilačky nad okny
ČSD Dsd 50 54 93-21 001-5, Dom. St. Poprad:
CSD_Dsd_001-5_001.jpgCSD_Dsd_001-5_002.jpgCSD_Dsd_001-5_003.jpgCSD_Dsd_001-5_004.jpg

Back
Nahoře