Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Jen bacha u těch rybáků podle epochy. Rybáci z výroby měly kulaté nárazníky, později se jim osazovaly ty větší.

Já dělám skin mezi léty 1975 - 1989, navíc jsem omezen tím, co je. Budou ty Dsd, Daad Čsd a ČD, co už mám, pak se chystám ještě na něco, ale uvidíme... Na vozy z výroby určitě ne.

Tak když už budem mít několik verzí služebáku, tak taky musíme vozit cestující, zde je nástřel jednohovozu, původní skin od Jacka.
Be_001.jpg
A hned se pozeptám, Jacek má ještě dva oddíly, kuřácký a nekuřácký a stav rok 1975, pokud budu dělat pozdější, tak měly dvojky na slupcích, a už byly nekuřácké?
Be_001.jpg
Tenhle je s historickým vlakem v roce 1983, rybák není muzejní.

Ahoj, tak sem s fotkama. :)

A než mi dorazí fotky na mejl, ....

No, vzhledem k datu pořízení netuším, kde ty fotky mám zabordelené a navíc mám pocit, že ten vůz byl nějaký přestavěný, takže než bych začal eventuálně pátrat, bude asi potřeba přesný model....

"Drobné úpravy" na nový model balíu služebních rybáků se blíží do finální fáze, už chybí jen jeden, zatím tedy co je komplet:

ČD Daad-k 30 54 93-21 289-1, DKV Brno, Dom. St. Hodonín (vůz dle předlohy z fotrk na webu "Výtopna Hektor")
001_daadk.jpg
002_daadk.jpg

ČSD Dsd 50 54 93-21 043-9, Vozové depo Olomouc, Dom. St. Krnov, (fikce, dle předloh jak by mohl vypadat v letech 1983-1989)
003_daad.jpg
004_daad.jpg

ČSD Dsd 50 54 93-21 043-7, Vozové depo Olomouc, Dom. St. Krnov, (reskin na vůz od Jacka do let 1975-1983)
005_dsd41-7.jpg
006_dsd41-7.jpg

ČSD Dsd 50 54 93-21 001-5, Vlastník KZHV Poprad, Dom. St. Poprad., z fotek od Miku031, za které moc děkuji. Stav by měl odpovídat současnosti.
007_dsd001-5.jpg008_dsd001-5.jpg

Tak poslední služebák hotový a balík odeslán k dodělávkám, takže zpět k vozům ČSD Be, furt jsem nedostal odpověď v jakém období je rozdíl s umístěním dvojek označujících třídu vozu? Jedny 50 54 24 20... je mají pod okny a druhé z fotek z provozu je mají na sloupku mezi okny, vůbec nevím so si mám o tom myslet, nebo byly tam i tam a je to jedno?
Tady je oddíl druhé třídy mezi sloupky, Fotky jsou z pravidelného provozu:
Rybáky vítkovice.jpg
Be_002.jpg
Rybáky vítkovice2.jpg

Ahoj Dane,
to jsou normální vozy upravené na buffet pro nostalgické jízdy. Žádnou historickou hodnotu nemají.

Ahoj, pomalu a jistě dávám dohromady kompletní hotovou verzi mého minidíla služebních rybáků. Josef vyladil wag. soubory a Pikku připravil nový model i s můstky, aby se dalo přecházet mezi vozy. Ty samozžejmě musím doskinovat a taky upravit postarší textury skinů samotných. Mám taky jednu smutnou zprávu pro příznivce MSTS, vozy v tomto simulátoru, jak jsem původně plánoval, bohužel nepojedou. Tudiž budou pouze pro ORTS.
Zatím sestaveny ČSD Dsd 001-5, 043-7 a Daad 043-9:
DSD_001.jpgDSD_002.jpgDSD_003.jpgDSD_004.jpg

Back
Nahoře