Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj.
Pokud by byl vůz pod domovskou stanicí Suchdol nad Odrou (přeprava vojáků, ČSD Baa-k), bylo by vozové depo Ostrava, nebo Olomouc? Předem díky.
Vozební i strojové stanice Studénka, Suchdol i Opava patřily pod domovskou Ostravu.

Ahoj.
Z mé strany je práce na balíku Rybáků hotová. Nyní musí přijít na řadu další úpravy od mistra Pikka a pak dotáhnu drobnosti do finální podoby k vydání. Takže představuji varianty vozů v balíku z mé dílny:
Vozy pro přepravu cestujících v letech 1975 - do vyřazení vozů z osobní přepravy:
05_csd_be920-5.jpg06_csd_be977-1.jpg07_csd_be979-5.jpg
02_csd_baa954-9.jpg03_csd_baa991-5.jpg04_csd_baa991-6.jpg

Přeprava armády 1975 - 2003 do likvidace vozů Rybák:
10_csd_bek977-9.jpg09_csd_baak979-9.jpg08_csd_baak979-1.jpg01_cd_baak187-6.jpg

Fatální nedostatek služebních a poštovních vozů z 70. let mne donutil k reskinu na model od Onry Janiše a texturu jsem použil od Pikka ze starého skinu na Balm, upravil ji a vyprodukoval jsem jednu rychlokvašku, která se snad bude hodit. :-)
BFalm_skin001.jpg

Jen doladím pár drobností a bude "gatov", ještě by Tax mohl konečně pustit ven služebák z Modrého šípu a bylo by to dokonalé. :-)

Jirkovi děkuji za vyseknutou pochvalu před nastoupenou jednotkou a kdo má zájem může zde stahovat vozy ČSD BFalm a ČD BDix. Jen ještě jednou doplním, Vůz BDix je pouze úprava textury od Ondry Janiše z textury pro vůz Bix 020 a vůz BFalm je pouze upravená textura z vozu ČSD Balm z textury od Pikka.BFalm_BDix.jpg
Přeji mnoho ujetých kilometrů. Dan J.

Dám to ještě sem z vlákna, kde jsem psal, že hledám fotografii:

"Prosím, nemá někdo nafocený tento vůz ČSD, konkrétně:
Bai do roku 1982, Bhm léta 1983 - 1989, stáčí, aby byly vidět nápisy na voze. Rád bych vytvořil variantu za loko 464.0 a v 2. případě vozy na sklonku předlistopadového provozu na našich tratích. "

Možná to zabere zde, i když už tomu moc nevěřím.

Ach ty nápisy, zase. Dane, ten první skin je úplný nesmysl
Jacku, vím, ale je to pouze poplatné starému skinu, kde jesm poze dělal úpravy původní textury pro zaslepená okna a mřížky v nich. Až se někdy budu nudit, zrobím celý skin i s nápisy na voze, tohle je taková rychlokvaška. On je totiž i nápisově špatně ten Balm ze kterého to bylo děláno před mnoha a mnoha lety. Ale nemá cenu se tomu věnovat pokud nebude někdy model i se skutečným oddílem pošty. :)

Rozumím, ale proč z paskvilů dělat za každou cenu další rychlokvašky?
Nový model nebude, to je jisté. Kdo z modelářů je dnes aktivní? Snad jen Pikku :)

Až se vydají rybáky, snad se hecnu. :-) A verzí bude víc. Teď čekám na dodělávky, ať můžu pokračovat.

Ahoj, jak jste již mnozí zjistili, můžete od dnešního dne stahovat můj skoro úplně první skin, který se mi válel více jak dvaroky na HOD a to vůz speciálně pro trať Dvojkolejka. Jde o vagón závodní dopravy piskovny v Kašnici. Inspirací mi byla přeprava zaměstnanců z VŽKG do stanice Ostrava Poruba, dnes Svinova. Vagón naleznete zde.
ZD Blm.jpgZD Blm2.jpg

Poslední dílek skládačky do balíku prkeňáků byl dodán, díky Pikku. Tím se může nachystat vše k vydání a vše může opustit moje virtuální depo.
Be vrak nahled.jpgBe vrak nahled2.jpgBe vrak nahled3.jpg

Back
Nahoře