Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takových ještě je. Například vlajková loď ČD Pendolíno. To je model někdy z roku 2003 a tehdy italský model přeskinoval Pikku. Nikomu věrnější model nechybí? I ty rakouské regionální vlaky, které zajíždí do Bratislavy i Břeclavi, nyní do Znojma, to jsou také modely z roku 2002 nebo 3. Herkules to samé. Netuším, jestli existuje něco kvalitnějšího. Právě tyto soupravy potkáváme v reálu mnohem častěji než vůz s tankem a podobné, které ti vadí. Já vím, že ty i jiní pendolíno nepotřebujete, protože jezdíte historickou dobu. A vlak z Břeclavi do Vídně si dáš orient expres s párou.Tyhle vozy byly poplatné fakt prvopočátkům MSTS
Tak aby jsme to nekomplikovali, tak tady je odkaz a kdo si kupuje trať už to tam bude mít.Hehe Dan také píše, že teď má jinou práci. Nemáme to zkrátka jednoduché.
Četl jsi co psal Dan. Čekáš, že jsme 24 hodin u pc. Dan pošle 12:30 aktualizaci, Zbyněk ji treba prebete v 13:00, protože zrovna třeba fidlal, ale ty si to chceš už v 12:31 stáhnout. Trošku soudnosti.Zdravím
a děkuji za pěknou práci. Bude to veřejný model a pokud ano, kde ke stažení ?
Tady už se člověk bojí na něco zeptat. Nikde jsem nepsal, že to chci ihned. Šlo mi obecně o info, jak to je s aktualizacemi trainsetu BP. Nevím, proč tomu chybí soudnost.Četl jsi co psal Dan. Čekáš, že jsme 24 hodin u pc. Dan pošle 12:30 aktualizaci, Zbyněk ji treba prebete v 13:00, protože zrovna třeba fidlal, ale ty si to chceš už v 12:31 stáhnout. Trošku soudnosti.
Dane nebudekdo si kupuje trať už to tam bude mít.

ZdravímAhoj.
Poněvač máme fatální nedostatek vozidel pošty z let 1982-89 a bohužel není model F z let 1948-49 taky není, pustil jsem se do polofikce poštovního vozu rekonstrovaného z vozi Dsd, fotky nejsou vůbec žádné až na jednu, co jsem náhodně našel na netu a už ani nevím kde:
Zobrazit přílohu 29970
Že je to "rekoška" z vozu Dsd soudím dle přechodů v čelech vozů, pošťáky F jej neměly. Takže vzniklo jakési polofake, ne li fake pro provoz do let 1982-1989 za soupravy Bpjo, ale i do osobáku na který se chystám v nové aktivitě. Zatím jedna varianta vozu, přestavba z vozu Daad-k.
Zobrazit přílohu 29971
Vím, že je tam hodně nesrovnalostí, hlavně to okno pro váhled vlakvedoucího, ale to zas až taková tragedie asi není, prostě tam při přestavbě zůstalo...
Měl bych ale jeden dotaz, ač má ten pošťák na obrázku z provozu přechodové můstky, otevíraly se vůbec za provozu, nebo byl poštovní vůz vždy neprůchozí?