Dan J.
Strojvedoucí
Většina modelů (skinů) cca 90% je free. Zatím tam jen tenhle není. Neboli je, ale ve staré podobě. Registrace je ale i tak nutná. A sledovat co tam přibývá.Šlo by tady u těch annoncí označit, co je pay a co free?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Většina modelů (skinů) cca 90% je free. Zatím tam jen tenhle není. Neboli je, ale ve staré podobě. Registrace je ale i tak nutná. A sledovat co tam přibývá.Šlo by tady u těch annoncí označit, co je pay a co free?
Já naopak díky, dodnes chybí, na 810 ŽSSK se nějak úplně zapomělo. Taksamo je zachován a opraven i Sergej ČSD, co byl kdysi taky na stránkách.Ty vole, môj prastarý 20 ročný skin 648, už to ani na disku nemám...díky Dane.

Ahoj a dík. Bylo nutné vyzkoušet, zda jedou praprogramy na novém compu, akrivity jsem testovat nemohl, skládal mi to kámoš v Ostravě a tady nemám poznámky k aktivitám. To mne donutilo dokončit skin, na který mi Mikulda poskytl fotky. Tvojeho "žluťáska" už jsem taky rozpracoval.Pěkný hydrant. Dobrá práce