Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Pánové, nemá někdo fotky, samozřejmě ne přímo na skin, ale pro info, jak vůz +/- vypafal. 8 dveřová Bai dráteníků. Hodně byla vidět ve filmu Dynastie Nováků.

Obrovské poděkování @RicarCZ , který upravil s. soubory pro ČD BDix a ČSD BFalm. Upravil interiér služebního oddílu a zrušil animaci dveří do něj, které se otevíraly va stanicích + dodělal přepážky vozu, tím se vagóneky posunuly o level výš a udělal mi touto pomocí neskutečnou radost. Paket skinů už mám samozřejmě zpracovaný.

bix1.jpgbix2.jpgbix3.jpgbix4.jpgbix5.jpg

Pěkný hydrant. Dobrá práce
Ahoj a dík. Bylo nutné vyzkoušet, zda jedou praprogramy na novém compu, akrivity jsem testovat nemohl, skládal mi to kámoš v Ostravě a tady nemám poznámky k aktivitám. To mne donutilo dokončit skin, na který mi Mikulda poskytl fotky. Tvojeho "žluťáska" už jsem taky rozpracoval. :-)

A k novému PC, jede úplně vše. Jak Activity Analysis, tak ConBuilder, tak TgaTool i stařičký SW.

V ORCZ, grafika, vše nastaveno naplno a FPS, při hustých srážkách v zimě, které mi padalo na 19-15, nyní 80. V plné palbě.

Mám radost, jak cyp... :-) Děsil jsem se přechodu na nový systém a úplně zbytečně.

Dane, správná řeč.
Je třeba rozhýbat a ozkoušet všechny staré nástroje.
Jak píšeš, s Win-11 bezproblémově jde ConBuild, TGATool, též ShapeShifter, ShapeViewer a taky ActConv. Některé věci samozřejmě s ojebávátkem ve formě vložení souboru 'train.exe' nulové délky (bez obsahu) - kdo nemá MSTS.
Jediné, co se mi nepodařilo rozhýbat, je TrainStore, i když ten se zdá být méně významný než např. v dobách MSTS a MSTS-bin. Máš s ním nějaké zkušenosti (pokud jej ještě používáš)?

Ahoj.
Tak když se nám @Pikku tak krásně rozjel, dovolím si taky něco vydat, abych nezůstal pozadu. .-) I když skin zdaleka nedosahuje kvalit jeho modelů (ale vlastně model samotný je z jeho dílny, ubytovna Viamont, tím se ta kvalita zvýšila a já ji snížil...). tak snad udělá radost, neboť vozů vrchní stavby není nikdy dost... Skin je upraven na mapování modelu, takže není úplně nachlup stejný, má o jedny dveře mavíc, ale na funkci žovočicháře to vlív mít nebude a stejně v kopřivách v aktivitě, je to jedno... 3D model @Pikku , za fotky dekuji @mikulda
CZ-TSSC_Obytny.jpg

Skin stáhnete ZDE

Back
Nahoře