Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj všem.
Kdo chce může stahovat vůz ČSD Fa dílenský a náhodně se vydání sešlo v den, kdy by Tax oslavil narozeniny. Takže velká vzpomínka na kamaráda, který je autorem modelu, jenž nestihnul vydat, tak alespoň skin z moji dílny, díky úpravám originál modelu od @RicarCZ . Taxi, velký pozdrav tam nahoře a daj si tam nějakou tu domácí pálenku i za mne, tu co jsi vozil na sleziny, ta byla bezkonkurenční.

CSD_Fa_dilensky_OR.jpg

Sathovat můžete ZDE

Ahoj, @Tygy rozluštil jsem vše, ale tohle někdo zapoměl vyfotit z blízka, co by tam mohlo být za nápis? Samozřejmě pokud někdo jiný ví, budu rád...
NAHLED.jpg

Tak zkus8m dopátrat, ale tipnul bych na
Zařaditel : xxxxxxxxxxx
Domácí stanice : xxxxxxxxx
V noci zkusím zjistit, tahám až do 23,00h

POČKAT! To MTH Bílina vypadá spíš na to, že udělala tu přestavbu. :confused:
Jo takhle... No, mohu fakt ty dva nápisy nechat nečitelné. Aspoň se dá v aktivitě prsknout kamkoliv. Ale opravit je, není problém. Spíš mně štve, že musí upravit na kastli tu závěsy na viaflexky, bo mi nesedí žádný FrightAnim ViaFlex a beumím je roztáhnout od sebe. Vůbec nevím, kde to v s. souboru změnit. A úprava toho FrightAnimu, by byla lepší.

U některých koncovek je každá jiná - dala by se jedna vyalfovat a druhé udělat 2 zápisy FA - vzniknou dvě koncovky libovolně umístitelné... :)
Tohle mbe napadlo, jako první, ale drbat se s pozicema každé viaflexky, to jsem už raději upravil ty držáky na kastli. :-) Už ladím wagy a za chvíli jedou z dílen do světa...

Back
Nahoře