Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
To neumím, vždy se mi to rozsype. A teď už mám nápisy a ty by se akorát mázly a navíc model má od autora skinu pro verzi ČD zapracován FA do modelu kastle. Ale, co bych potřeboval, je ten znak "poháru" na voze, z fotky to je skosené úplně na...

To neumím, vždy se mi to rozsype. A teď už mám nápisy a ty by se akorát mázly a navíc model má od autora skinu pro verzi ČD zapracován FA do modelu kastle. Ale, co bych potřeboval, je ten znak "poháru" na voze, z fotky to je skosené úplně na...
Pohár by šel možná vyzískat z toho muzejního NTM, něco na něj snad mám. Ty textury... Dříve se mi taky sypaly, díky @TransportSlovakia_ se mi podařilo problém rozlousknout a už mi to tak nějak jde. :) Tak kdybys chtěl příště... ;)

Číslo je to jaké? Jen ze zvědavosti... Pokud si totiž správně pamatuju, tak to, co mám nafocené je 008 s tím, že to dlouhé číslo je 049. Jestli docházelo k přečíslování... Ale asi by byla škoda, kdyby jednoho vozu vznikalo více verzí a další nebyly.

Je to ale na tobě a skin vypadá pěkně, ať se daří. ;)

Dane, to měl být lehátkový s barem, označení BRcm, rychlost 140km/h, podvozky GP 200 S.
Dodány v r.1984:
51 54 85-40 000 až 019
5 vozů bylo v roce 1994 přestavěno v ŽOS Č.Velenice a na bufetové s oddíly pro denní cestování - řada BRm. Vozy přeznačeny na 51 54 85-80 000, 001, 002, 003, 005 a 006. Vozy BRcm jsou ještě v užívání pro zvláštní účely.
Převzato z Parostroj.net

To co je pod čsd je přímo z fotky. Na rámu už je NTM a číslo a to je nové a to tam nechci. Podle mne, má být na rámu, to co je pod ČSD? To ještě nemám dodělané.

Jestli je to číslo pod ČSD taky paskvil, předělám. Chci to z provozu.

Za dob ČSD se nedablovaly čísla vozů na rám. To až teď pár let zpátky, protože se uvádí dopravce. Jinak proti číslu jsem neměl jedinou námitku. Ty skinuješ, Tvá vizitka. Já jen opsal čísla z Parostroje. Ať to jde dobře.

Dík. On už je člověk z těch podsunutých muzejních paskvilů tak zblblej a paměť je čím dál víc mlhavější, že tomu začíná věřit... :-)

Ahoj, čím víc vozidel ladím a skinuji, tím víc zjišťuji, jaká je kravina inlude světel, jako zadání pro jeden typ vozů, absolutně víc, jak 80% skinů, neodpovídá pozicím a stějně se musí dělat světla pro každý skin zvlášť. Include světel má jediné opodstatnění, když jsou definována, že shazují AE MSTS. Pak ano, ale klasická světla u vozů, dopadají tak, že setjně musím vytvořit pro každý skin údaje světla.

Nebo by mohli v tomto případě skinaři respektovat model a pozici světel dle původního modelu dodržovat. 100 Béček má přeci ta světla IRL stejně (maximálně s drobnou odchylku), používal se pro ně jeden společný výkres s kótami. :)

Na to se ti každý vybodne. Někdy to nebude sedět nachlup. Viz třeba úchyty na viaflexky, které jsem upravoval. Proto ta možnost posunů světel je. Tohle je taková danajská obhajoba includu. :-) Także buď světla zapsat do wagu, nebo k vagu vytvořit údaje do inc. Ale je pravda, že v chystaném balíčku mi sedly světla pro tři vozy. To yž fakt záleží a stejně pro tvorbu aktivit tam musí být v podsložkách.

Ahoj. Další paklík vozů opraven a předělán pro ORCZ/SK, ale i pro MSTS + jeden skin navíc. Nevím zda vše napíšu správně, pokud ne, tak se omlouvám.. Jako autor 3D modelu je uveden Radoslav Rabatin. Aoutor skinů Amee, Bmee a BDmeer, Jacek a textury Pikku, pravděpodobně i skin BDmee a skin BDmee 054-3 Kauli. Vůz BRcm, je moje dílo a tvořil jsem jej na vůz ČD Bcm, taktéž od Kauliho. Vozy pamatují snad prvopočátky MSTS, ale po opravaách si myslím, že dodnes nedělají ostudu ani v ORCZ/SK. Přeji hodně ujetých kilometrů, na takovím Košičanu z let 1989, jich nebude určité málo.

CSD_Bautzen_pack_1987.jpg

Balík naleznete ZDE

Back
Nahoře