Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Asamozřejmě i pro kamarády Slováky se najde vůz. Je z depa v Košicích, vše je hotovo jen zas prostě ani zaboha rozluštím, co je pod znakem ŽSSKC uprostřed vozu? Navíc, budu muset někde sehnat zna ŽSSKC, kdyby někdo měl, byl bych rád za poslání. A samožejmě o pomoc, o jaký vůz jde, neboli, co je pod tím znakem?

422709.jpg422710.jpgNAHLED5.jpgNAHLED6.jpg

Super díííík a ty dva nad ním mezi tím logem a tou dom stan.? Pak už příjdou na řadu ojetiny ČSD a možná jeden ŽSR a tam to už bude polofikce, bo z těch vražd se vyčíst nic nedá. :)

To ne. Dom stanice je na voze čitelná dole na rámu. Ta tam 100 pro není. Tam to vypadá fakt na CARGO a pod tím asi ZSSK.

Vypadá to tak.
Tak to tam raději nechým to CARGO ZSSK. :-)

A jedem dál. Pánové, vůz z Hradce Králové, dle mně dílna, ten je úplně nepopsaný, ví někdo něco z Hradečáků bližšího o tomto voze? Já si jej matně pamatuji stát v areálu depa, to je tak všechno... :)
papirak_HK.jpg

To tam ale nesedí určitě, pod logem jsou 2 slova a RUŠŇOVÉ DEPO tam prostě přesně sedí. No a tam Dom. st. KOŠICE jde jasně přečíst.

Jak chceš, tvůrce jsi ty. ;)
Uvidím. Možná to překopnu. Ale je to malá textura a obávám se, že to nebude čitelné.

Ja vidím to, čo aj mikulda:
Tak jo... žádal jsem o radu, bylo mi napsáno a tak předěláno...
NAHLED7B.jpg

Ještě kdyby se někdo poradil, k poslednímu exempláři?
NAHLED10.jpg

Dílna? Obytný? Já bych tipoval dílnu. Dále označení? Tam totiž není vidět jediný nápis a já bych tipnul, že tenhle stával i v Třebové u nehodového vlaku, jestli to nebyl jeho "brácha".

Back
Nahoře