Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
A přitom třeba ten ZSSKC na mě působí, jako by rám měl. Ale to je jedno, zas tak moc je neznám. ;) Škoda, už pomalu směřuji k soupravě z jiných vozů a ani ten tvůj první, co je teď IRL na prodej se mi prostě mezi Ypsilonky nehodí... :)

Ještě takový dotaz, když to byla za ČSD jídelna, mohl by být na voze nápis: "Jidelní vůz pracovního vlaku"? Nebo by tam bylo pouze "Jídelna", či "Jídelní vůz".

Defektoskopia odhaľuje vady materiálu. Buď to z výroby, nejaké bubliny,alebo nejaké štrbyny a praskliny vznikajúce prevádzkou. ( v koľajniciach , na výhybkách ). Robý sa aj na vozidlách len nie pomocou takýchto vozidlových staníc.

Tak ne... je třeba vytěžit všechny fotky a úplně jsem zapoměl, že nemám nářaďový vůz ČSD:
NAHLED22.jpgNAHLED23.jpgNAHLED24.jpg

A když se tu objevila trať Zvolen - Šurany pro OR, tak na řadu přijde ještě ubytovací? ŽSR
zSR-84-56-08-90-811-5-6-9-2011-cata.jpgzSR-84-56-08-90-811-5-6-9-2011-cata-2-.jpg
a tím fakt končím s Papíráky nadobro. 11 kousků v balíku snad bude pro rozmanitost aktivit dostatečná. :) Ten už je "načnutý v základu nářaďového vozu ČSD... :-)

Back
Nahoře