Tip na víkend, pozvánky, zprávy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Tip na víkend, pozvánky, správy

Kdo se chystá letos na den železnice, ohlídejte si termíny na www.denzeleznice.cz . Některé tradiční akce jsou letos o týden či dva dříve, než obvykle.

Hmmm,že by se opět s podporou pořádání této "celostátní" akce v Moravskoslezském kraji někde zapomnělo ??? ;-)

David

PS. Vlastně asi ne,poněvadž se 17.9. jezdí a slaví výročí tratí Suchdol nad Odrou - Fulnek a Suchdol nad Odrou - Budišov nad Budišovkou.:oops:

Naposled editoval moderátor:

David Hájek napsal:
PS. Vlastně asi ne,poněvadž se 17.9. jezdí a slaví výročí tratí Suchdol nad Odrou - Fulnek a Suchdol nad Odrou - Budišov nad Budišovkou.:oops:
To ale nejezdíme v rámci Dne železnice, přesto však budeme v Suchdole n.O. připravovat výstavu, která bude složena z tohoto - 810.533 (PP Suchdol n.O.), ř. 810 bez modernizace interiéru (PP Suchdol n.O.), 735.007 (DHV), 710.090 (DHV), 742.071 (ČD Cargo, a.s.), ř. 130 (ČD cargo, a.s.). Ještě zde budou vystavena nějaká vozidla PJ Bohumín, tam se zatím neví, o které půjde.
Na akci budeme jezdit s lokomotivou 433.002 "Matěj" v trase Suchdol n.O. - Budišov n.Bud. - Suchdol n.O. - Fulnek - Suchdol n.O. Dále na pravidelných vlacích na trati Suchdol - Fulnek bude nasazen motorový vůz M131.1443.
Se mnou se zde setkáte jako průvodčím historického vlaku.

Berte to jako pozvánku na akci.

Hezký den,
co já si pamatuju, jak byly dříve otevřeny dílny na hlavním v Ově. Možnost si prohlédnout zbrojení naftou a pískem, rotunda a hala ČDC.

Idete niekdo zajtra na GP ? http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/4109-Pozyvame-vsetkych-na-Grand-Prix-Slovensko-2011/

No do pekla, akurát sa musím so svokrou v BB zajtra frckať a tak som chcel tento rok ísť.

Kdo budete na Národním železničním dnu v Děčíně, tak se snad potkáme. Jedu z Prahy protokolárním vlakem a zpět Pendolínem. A v neděli do Lužné na Brejlovce.

Hezký den,
chystá se někdo na tuto akci? http://www.cd.cz/zazitky/385-oslavy-170-let-severni-drahy-cisare-ferdinanda

E499_2002
Já též, nevím, ale na žadnou jinou akci (kromě DŽ) jsem se netěšil, jak na tuhle...

Zdravím,
dnes mi poštou dorazil jeden zajímavý JŘ ... Jeseník 19.5.2012 .

Bohužel,více informací o akci samotné již nikoli. Snad něco budou vědět na webu města Jeseníku apod.;)

Pro fíry jezdící v MSTS po štrece mezi Hanušovicemi a Jeseníkem bych účast na této akci považoval za povinnou.:D

David

Na stránkách Českých drah jsem našel toto:

http://tipynacestu.cd.cz/simple/media?action=view&id=1429

David Hájek napsal:
Zdravím,
dnes mi poštou dorazil jeden zajímavý JŘ ... Jeseník 19.5.2012 .

Bohužel,více informací o akci samotné již nikoli. Snad něco budou vědět na webu města Jeseníku apod.;)

Pro fíry jezdící v MSTS po štrece mezi Hanušovicemi a Jeseníkem bych účast na této akci považoval za povinnou.:D

David
Na akci pojede Kremák a na postrku by měl být "pilštyk" T466.0007. Jako vozy by měly jet naše Valašské rybáky. Tedy 2x Ce + Ce (bufet) + Ci ("Baťák") + Be. A možná ještě nějaké Bmx. Měl jsem tam jet jako prodejce pohlednic, ale kryje se nám to s akcí "Pohádkový les" na Zborovicích, škoda. Každopádně kdo tam bude, nechť si zakoupí od pana kolegy Jirky Strumienského o knihu "100 let místní dráhy Skalice nad Svitavou - Velké Opatovice", je to dost zajímavé počtení ;)
A hlavně ho pak pozdravujte, ať jsem zase pochválen. :D:D:D
http://www.vsphz.cz/edice/e2008.php

Chtěl jsem se zeptat, jestli se bude Kyklop vracet přes Pardubice?

Túto sobotu 9.6.2012 sa bude v Poprade konať modelárska výstava. Viac čítajte v tomto odkaze
Spoemdzi všetkých vystavovaných modelov spomeniem, že bude možné zhliadnuť aj 40 metrov dlhú modelovú železničnú krajinku. Tak kto máte čas a chuť, môžete ísť na výlet do Popradu.

Dobrý den pánové,
je to sice na poslední chvíli, ale zvu Vás k nám do Šumperka, kde se jako každoročně tuto sobotu (9.6.2012) v Pars Nova Šumperk koná Den dětí a při této příležitosti se po několika letech koná i Den otevřených dveří v tomto podniku, tudíž je možnost si prohlédnout areál firmy a dílny.
Akce se koná od 10 do 13hod.
Budete-li chtít, nabízím možnost odpolední kávičky u nás doma po 14hod, jelikož jsem v práci. A " u nás doma " je na spojnici mezi Pars Nova Šumperk a vlakovým nádražím, tudíž si daleko nezajdete.

Srdečně vás všechny zvu k nám do Šumperka. :) :oops: :rolleyes:

Hezký podvečer,
stavil by se za mnou někdo do Ovy, popř. společně do Bohumína?

http://www.denzeleznice.cz/

Back
Nahoře