Tip na víkend, pozvánky, zprávy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Tip na víkend, pozvánky, správy

Jo měl jsem namířeno do Bohumína, ale jelikož musím jet do Magyarország takže zase výjdu s křížkem po funuse :( Snad to prosím někdo zdokumentuje.

http://www.denzeleznice.cz/bohumin

Já jen k programu doplním,že od 9:00 do 16:00 hod. si bude možno prubnout jízdu s bertím pultem. Jestli mě tedy do té doby netrefí šlak či neselže technika,můžete se zastavit.;)
Jen bude třeba mít pochopení pro dětské zájemce o "svezení",takže ne aby jste je vy staří mazáci od toho simulátoru vyhazovali.
Ještě připravím nějaké aktivity s Os vlaky ať se mohou fíři na zastávkách častěji střídat.:D Prioritní je poježdění po tratích projektu "Trať 310".

David

Naposled editoval moderátor:

Dobrý den,
ptám se ještě jednou: stavil by se za mnou někdo do Ostravy, popř. sjedeme společně do Bohumína? Či Brno? Deterio, Blažovák, L.M? Jak to vidíte, kluci?

PS. v posledním ČD pro Vás je plánek DŽ Brno.

E499_2002 napsal:
Dobrý den,
ptám se ještě jednou: stavil by se za mnou někdo do Ostravy, popř. sjedeme společně do Bohumína? Či Brno? Deterio, Blažovák, L.M? Jak to vidíte, kluci?

PS. v posledním ČD pro Vás je plánek DŽ Brno.
Bohumín pověřil naši školu, ať jim pošle pár studentů, aby hlídali a usměrňovali lidi, takže budu tam, kdo mě chce navštívit, měl bych tam být v bílé košili a kalhotech k uniformě vzor 1966.

Ja jsem ucast v Bohumine nezavazne planoval, ale nakonec musim na vinobrani. :( Brno jeste nevim

Teda chlapi, vy jste ale železničáři. Dáte přednost chlastu před láčky. Ožrat se můžete i tam. Prohibice je svině. :D

Hned na další víkend po úžasné akci v Bohumíně se uskuteční také velká akce ve Valašském Meziříčí, proto mě určitě nezapomeňte navštívit, zřejmě budu na některé z vystavených lokomotiv. http://www.prototypy.cz/KMD/propagace/DenZelVM29092012.pdf

Sice se tato akce kryje s národním dnem železnice v Brně, ale myslím, že to bude také velká a zajímavá akce, kterou si rozhodně nenechte ujít.

Zdarvím,
kdo má v plánu zítra navštívit areál SOKV Ostrava,může skouknout např. stroje 771 110,751 335,363 009 /nový nátěr,dále jen "nn"/,730 003 nn,130 001 nn,182 038 nn,111 022 nn,230 100 nn či vozy Falls,Faccs či Rils,které jsou těsně po jakési "opravě" /nový nátěr apod./.
Je možné,že do zítřka dorazí i plánovaný stroj 363 5xx nn a další kousky.

Kdyžtak zítra naviděnou v Bohumíně. ;)

David

Hezký den,
od kolika hodin Davide si myslíš, že by bylo ideální navštívit SOKV Ova? Popř. Bohumín?

Tom.

Ahoj Davide, mohl bys na mě prosím Tě myslel, a zkusil bys udělat nějakou fotku na PFku? Ideálně 363.5 :-).

E499_2002 napsal:
Hezký den,
od kolika hodin Davide si myslíš, že by bylo ideální navštívit SOKV Ova? Popř. Bohumín?

Tom.

Zdravím,
těžko napsati,začíná se v devět hodin a končí v šestnáct.:( V každém případě to dle tvrzení pořadatelů a vlastně i letáků bude v Bohumíně programově bohatější,ale co se týče odborné veřejnosti se zájmem jen o železnici,osobně mi příjde Bohumín i Ostrava nastejno.
Ještě jsem zapomněl uvést,že se v Ostravě přistavily i stroje 742 084 nn se sníženým "čumákem" a ČDC 742 701 nn.

Edie,
stroj řady 363 5xx byl v plánu,ale dnes odpoledne ještě v depu nebyl. Možná dorazí večer nebo v noci.

David

Kdo bude v Bohumíně, nechť mě rozhodně také nezapomene navštívit. Budu někde hlídkovat, pokud se budete pohybovat v kolejišti, tak mne rozhodně nepřehlédnete. :D

David Hájek napsal:
...stroj řady 363 5xx byl v plánu,ale dnes odpoledne ještě v depu nebyl. Možná dorazí večer nebo v noci.
David
Posíláme vám tam 363.515 ;)

Dobrý den,
přináším pár fotek z SOKV Ostrava. Včerejší škaredé počasí vůbec nepřálo. Dokonale mne odradilo od focení. Tyrkysová obloha ve výpalu a všechno v Najbrtí modré, je nejhorší kombinace pro focení. Počasí se sice odpoledne umoudřilo, ale už jsem na focení neměl síly. Kurnik, jak to, že polovina mašin měla sundané cedule? Jak to tam Davide řídíš? :D Celkem mne i zarazil konvoj 770tek, které půjdou do šrotu (snad si to nepřečte duuso, protože by asi dostal infarkt). Všimněte si také 151 020. V hledáčku při focení jsem si myslel, že si fíra právě umyl okno. Ještě jsem si pochvaloval, jak se o svou mašinu stará. Doma se podívám na fotku v plném rozlišení a s údivem zjišťuji, že to nejsou mydliny, ale malý pavouček. Asi trefil ftáka nebo pořadou větev...

http://e499-2002-msts.wgz.cz/fotografie-photos/den-zeleznice-2012-sokv-ostrava.html

PS: trochu jsme odlehčili Velkou plynovku. Nově přeznačenou na 714 801.

Tome, pěkné momentky. Značení 714 801 je asi již samolepkové, že?

Jinak s kým můžeme počítat v Brně:?:

Back
Nahoře