Řada 162 RegioJet

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Howky
  • Datum začátku Datum začátku
Dobry den prajem mozete mi poslat masinu rj 162115 hk lebo mi nejde brzda v open rails alebo upraveni eng dakujem.

Zdravím, dnes jsem si do OR CZ/SK stáhl model RJ162 konkrétně 162 112, ale mám problém s brzdičem BSE u všech 16x a 36x. Jakmile začnu brzdit, brzdič se na cca 1-2 sekundy sekne a najednou mi tam pustí cca. 1 a půl baru. Nevíte čím to může být? Pravděpodobně je tento problém způsoben tím, že nemám některý common.inc soubor.
Přeji hezký zbytek dne.

Počkat, takto to má fungovat? Já jsem usoudil z videa " ", že by měl fungovat jinak, pokud je to takto běžné tak se omlouvám za zbytečný dotaz. :)

Počkat, takto to má fungovat? Já jsem usoudil z videa " ", že by měl fungovat jinak, pokud je to takto běžné tak se omlouvám za zbytečný dotaz. :)

Porovnávaš video, ktoré je točené na verzii OR MG NY. Je to napísané v Popise videa.

Porovnávaš video, ktoré je točené na verzii OR MG NY. Je to napísané v Popise videa.
Dobře, díky za objasnění. Přijde mi to prostě takové zvláštní, nedá se někde upravit nějaký soubor/.eng který by to upravil na to, které je na videu? Popřípadě jaký?
Předem děkuji a přeji hezký večer. :)

Dobře, díky za objasnění. Přijde mi to prostě takové zvláštní, nedá se někde upravit nějaký soubor/.eng který by to upravil na to, které je na videu? Popřípadě jaký?
Předem děkuji a přeji hezký večer. :)
Jak upravil? Udělat z toho pikovláček? Při zahájení brždění odezva tlaku v brzdovém válci nenastoupí v ten stejný okamžik jako změna tlaku v potrubí.

Jak upravil? Udělat z toho pikovláček? Při zahájení brždění odezva tlaku v brzdovém válci nenastoupí v ten stejný okamžik jako změna tlaku v potrubí.
Ta odezva mi téměř vůbec nevadí, ba naopak, ale to jak mi to po té tlak vyletí na 2 bary mi je hrozně proti srsti.

Změna tlaku v potrubí při prvním zabrždění z 5bar je prudká, ale to i v reálu. Pokud si to chceš poladit, tak si nastav svoji křivku třeba jako Acatus. Jen to prosím tě nedávej nikde ven jako oficiální ladění.

BrakePipeDischargeRate
(
0.00bar 0.16bar/s
3.00bar 0.16bar/s
4.00bar 0.16bar/s
4.01bar 0.15bar/s
4.74bar 0.15bar/s
4.75bar 0.80bar/s
5.00bar 0.55bar/s
5.10bar 0.50bar/s
)

Změna tlaku v potrubí při prvním zabrždění z 5bar je prudká, ale to i v reálu. Pokud si to chceš poladit, tak si nastav svoji křivku třeba jako Acatus. Jen to prosím tě nedávej nikde ven jako oficiální ladění.

BrakePipeDischargeRate
(
0.00bar 0.16bar/s
3.00bar 0.16bar/s
4.00bar 0.16bar/s
4.01bar 0.15bar/s
4.74bar 0.15bar/s
4.75bar 0.80bar/s
5.00bar 0.55bar/s
5.10bar 0.50bar/s
)
Pecka, přesně tohle jsem potřeboval. Mockrát děkuji. Ještě bych se chtěl zeptat zda se dá nějak zkrátit čas držení klávesy potřebný k puštění tlaku do brzdového válce?

Back
Nahoře