Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Přesně tak. S 247 je to s tak dlouhým vlakem jednodušší, tak slabším hráčům doporučuji, ta 363.001-hk je s tvým engem ale reálnější. Musíš s ní takový vlak brzdit s rozumem a citem... půl atmošky na budíku max a včas. Ze začátku jsem z toho nebyl nadšený, když jsem to na první odbočce málem brejknul, ale po čase jsem pochopil, že to takto zjevně má být.Rozdíl v brždění bude očividně v tom, že ten peršan bude mít ještě staré ladění (a tato jsou obvykle plná chyb), tak pro to eso 363.001_hk je u Doda na stránkách moje ladění, kde je vše přepracováno a uzpůsobeno, naladěna je zatím jen střídavina, jsou tam i zvuky a kabina, obojí uzpůsobené pro funkční hlavní vypínač. I EDB se tam chová reálně a je provázána s průběžnou brzdou, brzdič BSE má pozice a funkce podle reality, je vynechané pouze přebití. A samozřejmě záleží i na naladění fyziky vozů a vzhledem k jejich množství to bude běh na hodně dlouhou trať. Mám zatím hotové pouze Falls a Eas-u.
Ahoj kucí! Tak to je škoda. ...jsem si trochu zadoufalMSTS "vidí" vozy jen v daném čtverci tratě, zato OR je "vidí" po celou dobu jízdy, jak vozy jako traffic, tak vozy loose con.

Pokud není správná kolej vyloučena, nemůže její návěstidlo platit pro nesprávnou kolej. Z nesprávné se vjezd dovolí RPN nebo rozkazem. Rozkaz se doručí/sepíše u nesprávné koleje na úrovni návěstidla správné.Nemáte s takovými stavy infra někdo nějaký nápad pls?