Hlášení chyb - Trať 323 Frýdlant nad Ostravicí - Ostrava

Lískovec vjezdové zhlaví od Frýdku do Lískovce zpomaluje traffic na vjezdovém na 10 km/h.

Ve FM by asi bylo dobré vložit skrytý rychlostník (80) k modrému "klacku"směrem na Ostravu. Pokud odjíždím z levé strany II. nástupiště, najíždím na trať z odbočky 40km/h a tu mi zruší až rychlostník 80km/h těsně před Lískovcem.

Ahoj.
Prosím tě, buď oprav, nebo nejlépe smaž ten statický objek momentálně zabořeného Brejlovce v OV Kunčicích.
brejlovec kunc.jpg
Dan

Také bych poprosil o prověření návěstidel.
1) vjezdové do Frýdlantu nad Ostravicí (od FM): při vjezdu do stanice na kolej 3a (první od budovy) je vždy STŮJ. Musel jsem to v aktivitě obejít simulací nefunkčního návěstidla a (TAB).
1) odjezdové z Ov-Kunčic směrem Ov střed (na správné koleji): Předjede mne trafic a po uvolnění úseku se rozsvítí VOLNO místo VÝSTRAHY, ačkoliv další úsek je obsazen a následným návěstidlem (před Kunčičkami) správně návěštěn (STŮJ).

Vše v prostředí MSTS a pod binem 1.8 (pokud by to mělo vliv).

Díky

zdravim ja mam problem z trat 323 takovy že mi to schazuje hru openrails a nevim proč pokud ma někdo stejny problem prosim ozvětese

Ahoj, takže po několika letech opět pár zjištění, jak jsem psal ve svém vlákně aktivit, chová se divně zhlaví ve Frenštátě směr Kunčice p.O. Zde je video o co jde, prostě ze zadních kolejí se chová AI vlak nekorektně a nechce odjet do Kunčic p.O.:

Fren_AI_001.jpgFren_AI_002.jpgFren_AI_003.jpg

Proč se to chová, jak kdysi MSTS, tuhle věc jsem zaznamenal naposledy tam. :( Zatím to ponechám v aktivitě, jak to je, zkoušel jsem prakticky cokoliv a marně, dokonce, když jsem dal za klacek servis2, a před něj 60002, abych poslal AI proti stůj (finta na průjezd nelinkovaných návěstidel atd), tak mi AI perónem projel a vůbec u něj nezastavil.

Nevím, zda je ještě autor tratě aktivní v MSTS (OR), ale stavitelů, co rozumí chybám je tu dost, kdyby na to někdo koukl, byl bych rád. Tak je půlka nádraží směr Kunčice p.O. nepoužitelná. (přes to sloučené návěstidlo)

Tak a příčina odhalena. Když zastaím tak, že jsou vozy u konce perónu, nepostaví se AI vlaku do Kunčic. Tohle jsem opravdu zaznamenal před 10 a více lety v MSTS na trati BP v Brně, v OR už nikoliv.

TAK PROČ, PROČ... TOHLE TRAŤ DĚLÁ!

Pokud s 810 zastavím u praporku:
Fren_AI_005.jpg
AI vlak odjede:
Fren_AI_004.jpg

Pokud jsem simuloval zastavení u konce perónu má AI vlak na stůj a přitom jsem za odjezdovým směr Kunčice p.O. a pomalu by tam vlezla další 810ka(
Fren_AI_007.jpg
AI shozeno na stůj!
Fren_AI_006.jpg

Jde s tím něco udělat?

Back
Nahoře