860 (M 475.0)

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Tax napsal:
E499_2002 napsal:
Neexistuje. Chystáš sa urobiť ?

Rád bych pomohl při stavbě modelu, ale bohužel to budou jen obrázky nebo technické výkresy, protože já umím jen postavit tak povrchově trať a aktivity...
Jen obrázky nebo výkresy? I to se docela cení, pokud je to použitelné ....

Nebo ještě úprava zvuků...

Naposled editoval moderátor:
David Kodet napsal:
A jak by se to udělalo se zvuky?860 vlastní silou už asi nikdy nikam nepojede
Chrochtadlo jsem v provozu s měřícím vozem viděl u nás v Krnově kolem roku 1993. Po zvukové stránce mě tenkrát ještě až tak dalece nezajímalo, pamatuju si jen ohlušující zvuk houkačky podobný velkým dieslům. Ale žádný strach, nějaký vhodný "chrochtavý" zvuk už bych mu v MSTS přidělil, vzorků všeho možného mám víc než dost 8)

Jacek napsal:
Chrochtadlo jsem v provozu s měřícím vozem viděl u nás v Krnově kolem roku 1993. Po zvukové stránce mě tenkrát ještě až tak dalece nezajímalo, pamatuju si jen ohlušující zvuk houkačky podobný velkým dieslům. Ale žádný strach, nějaký vhodný "chrochtavý" zvuk už bych mu v MSTS přidělil, vzorků všeho možného mám víc než dost 8)
Až sa nemýlim, tak chrochtadlo má osadený 6-valcový komôrkový diesel Pielstick a tých je v Maďarsku dostatok, ony sa tam totiž ešte stále vyrábajú v licencii. Možno sa nájde aj ochotný lovec zvukov.

Jacek napsal:
Na to bych nespoléhal
Jacku, keď pánboh chce, aj motyka vystrelí. Čo ty vieš ? Nakoniec aj v Maďarsku sú priaznivci MSTS, poniektorí dokonca aj modelujú a možno by sa našli aj nejaké nahrávky. Ale nepredbiehajme udalosti, zatiaľ žiadne chrochtadlo nemáme.

Ja by som navrhol upraviť a použiť zvuky z maďarskej M41, má to skoro identický motor ako 860 /komôrkový Pielstick/, nie je to celkom ono ale hádam sa to k tomu najviac blíži.Na požiadanie zašlem, nemusíte nikde hľadať.

Ahoj Duuso, když tak mi to pošli.

Jinak další možnost je zprovoznění 860.001, což je možná utopie, ale kdosi zveřejnil na K-reportu fotky rozebraného třetího záložního motoru, který se kamsi vezl. Byla u toho poznámka, že se máme nechat překvapit a prý se budeme divit :?:

Tax napsal:
Jacek napsal:
Až sa nemýlim, tak chrochtadlo má osadený 6-valcový komôrkový diesel Pielstick a tých je v Maďarsku dostatok, ony sa tam totiž ešte stále vyrábajú v licencii. Možno sa nájde aj ochotný lovec zvukov.
Třeba z muzejního Pilštika by se to dalo udělat, bud u Luzny nebo z Brna

Jacek napsal:
Ahoj Duuso, když tak mi to pošli.

Jinak další možnost je zprovoznění 860.001, což je možná utopie, ale kdosi zveřejnil na K-reportu fotky rozebraného třetího záložního motoru, který se kamsi vezl. Byla u toho poznámka, že se máme nechat překvapit a prý se budeme divit :?:
Další utopie je udělat z nich řadu 854.3, nebo řídící vozy.

Back
Nahoře