Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Áno len nové zvuky X6X mi nefungujú,napr.staré zvuky od Eloka mi fungujú....My to také můžeme brát jako výhovorku, že ti stabilní nejde a MG ano. Zkoušel si použít jiné zvuky? Máš nejlépe již upravené pro OR? Dělá to jen X3X, nebo i jiná?
Stáhl jsem 362.018 z modely-msts.cz, zvuky sndx6x od Andreje a černou kabinu od Doda, k tomu společné nastavení pro OR. Asi nerozumím tvému dotazu.
Ahoj, ak môžem, poprosil by som o ten balíček. Mám rozpracovanú 361, ale nie do OR ale do RW. Zvukov je málo, hodí sa z tejto rady všetko. Vopred vďaka.Ahojte,
na OR a tvorbu akehokolvek obsahu uz bohuzial dlho nemam cas a nevypada to, ze by sa to mohlo zmenit. Mam u seba ale rozpracovany balicek zvukov 361 - vsetky zlozite nahravky (trakcne motory, kompresor, pulzne menice) a ich spracovanie do OR som uz urobil. Chyba to cele zvukovo doladit, doplnit realne chovanie masiny (napr. zhadzovanie unipulzu, letny-zimny rezim) a z youtube ziskat dynamicke zvuky (valivy pohyb, obtekanie kabiny vzduchom apod.), resp. niektore menej narocne zvuky ako je hukacka/pistala.
Komunitu moc nesledujem, ale mozno je medzi vami niekto, kto sa zvukom aspon v zaklade rozumie a vie, ze by sa tomu chcel dalej venovat. Takemu cloveku rad ponuknem tento balicek + moje skusenosti/konzultacie, aby sa to dotiahlo do konca. Rovno hovorim, ze to nie je jednoducha praca, ak to ma stat za nieco. Preto prosim piste len ti, ktori mate aspon nejaku skusenost s editaciou zvukov a chut sa tomu venovat.
Kiski bolo by potom vhodné ak by si sa podelil so svojou prácou aj pre tým ORAhoj, ak môžem, poprosil by som o ten balíček. Mám rozpracovanú 361, ale nie do OR ale do RW. Zvukov je málo, hodí sa z tejto rady všetko. Vopred vďaka.