Aktivity plukas

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna plukas
  • Datum začátku Datum začátku
Hezký den, tak jsem dneska dojel EC 109 a můžu jen říct, další fajn aktivita pro trať 321. Akorád bych v Petrovicích zkrátil trasu mašinky PKP. Narazila do mých vozů, které jsem odstavil u nástupiště. (zpráva o vykolejení naštěstí nepřišla, úkol se stihnul po zastavení ukončit). :D S pozdravem Dan.

ramelow napsal:
isiel som aktivitu Sp 1905 a ostal som vysiet v Usti nad Orlici....cakam tam uz 15 min a stale cervena...

To je dobře, že bych tam zapomněl dát koncový bod???
Tak aktivita v pořádku končí, ikdyž je psáno do Letohradu

jeee, skoda no. ja som sa tesil, ze prvy krat pojdem do letohradu.
inak vynikajuca aktivita, ten traffic je tam naozaj uzasne zaujimavy...

ja som ostal stat na stanici, lebo mi svietila cervena, mozno keby som sa pohol dalej, tak ten koncovy bod pride.

Omlouvám se kolegovy že ho otravuju meilem a přehlédl jsem že má vlákno které funguje
Pár připomínek k aktivitě Sp 1905
1,Na můj vkus příliš dlouho než se rozjede vlastní jízda.Promiň,ale beru to tak max. do 5 minut i když je to realita.
2,Supr jsi k tomu udělal ty hlášky nádražního rozhlasu( Přijíždí zpožděný.....)
3,Udělal bych jinak ten odjezd nákladu,respektive,nechal bych to tam stát,rozjezd zároveň s osobním působí nepřirozeně a navíc na slabších PC způsobuje škubání simulátoru

Tommy66 napsal:
Omlouvám se kolegovy že ho otravuju meilem a přehlédl jsem že má vlákno které funguje
1,Na můj vkus příliš dlouho než se rozjede vlastní jízda.Promiň,ale beru to tak max. do 5 minut i když je to realita.
3,Udělal bych jinak ten odjezd nákladu,respektive,nechal bych to tam stát,rozjezd zároveň s osobním působí nepřirozeně a navíc na slabších PC způsobuje škubání simulátoru

Jo tak tedka už tomu rozumím.
Zpoždění vlaku Sp_1905 je takto nastaveno schválně, jelikož hlavním cílem je přijet načas, na druhou stranu pořád tam něco jede.
Ty staniční hlášky o kterých mluvíš, to bylo něco co mě napadlo, abys alespon věděl, co kam přijelo, aby to bylo jako na nádraží :-)

Jinak děkuji za postřehy :-) příště se poelpším :-)

Tommy66 napsal:

Ten náklad je dle reálu, tak to bylo. Zřejmě dostal rozkaz o přípravě k odjezdu, tak se pomalu začal posunovat k odjezdovému návěstidlu.

Jel jsem R 440 Beskyd,vcelku pohodová aktivita ani mi to jak autor píše nikde nespadlo.Čekal jsem zápletku,byla velmi decentní v Dětmarovicích a to při stržené troleji bych očekával nezávislou přípřež.Jestli již v té době byla trať kolej sjízdná napěťově,aspoň bych kolem pracovního místa dal omezenou rychlost.Ale jinak pohodovka :)

Šnek napsal:
Jel jsem R 440 Beskyd,vcelku pohodová aktivita ani mi to jak autor píše nikde nespadlo.Čekal jsem zápletku,byla velmi decentní v Dětmarovicích a to při stržené troleji bych očekával nezávislou přípřež.Jestli již v té době byla trať kolej sjízdná napěťově,aspoň bych kolem pracovního místa dal omezenou rychlost.Ale jinak pohodovka :)
¨¨

děkuju za recenzi... :-) jsem rád, že se ti to líbilo...

Zdravím.

Tak jsem si zkusil aktivitu EC 109. Docela pohodová aktivitka. Jenom škoda že v Ostravě zrovna probíhala stávka železničářů, neb jsem krom jednoho Os v Ostravě Svinov nepotkal ani kolo. Ale jinak dobrý.

V Ostravě je to opravdu toho traffiku moc málo, bo tam opravdu v tu dobu toho moc není. A co se týče nákladního trafficku, nevěděl jsem a po pravdě jsem ani moc těch consistů raději nedával, aby se to nekousalo :-)

Díky za recenzi

Mě by zajímalo, kolika lidem se roztrhne souprava EC 172 v aktivitě Pokracovani EC 172 Praha-Holešovice - Děčín. Mně se tak děje pokaždé, zhruba jedenáct minut po vyjetí z Holešovic. :(

Vlado napsal:
Mě by zajímalo, kolika lidem se roztrhne souprava EC 172 v aktivitě Pokracovani EC 172 Praha-Holešovice - Děčín. Mně se tak děje pokaždé, zhruba jedenáct minut po vyjetí z Holešovic. :(

Roztrhne????

Mno tak to koukám jako blázen. Mě ani jednou. a to jsem to jel x-krát... 11 minut to bys měl být někdemazi Roztokama a Libčicema, ne?v tvém směru tam nic není .

Pokud je to možná, vylez ven, dívej se na celý vlak a u toho vagonu nebo mašiny si změň tuto položku Stiffness ( 7.5e6N/m 1e7N/m )
Damping ( 1e6N/m/s 2e6N/m/s )
Break ( 1.1e7N 5e7N )
r0 ( 30cm 60cm ) na 8

plukas napsal:
Po dlouhý době jsem připravil za pomoci a hlavně testování mého klasického testera Alcaponeho aktivitu Mimořádný rychlík.
Jedete v úseku Poprad-Tatry - Žilina.
Ke stažení na mých stránkách http://plukas.ic.cz a problémy atd prosím do vlákna Aktivity plukas
Internet Centrum IC.cz
Error 404 - Not Found
The requested URL /download/plk_mimoradka_slovensko.apk was not found on this server.
Požadovaná stránka /download/plk_mimoradka_slovensko.apk nebyla nalezena.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Plukasi,
zkouším aktivitu R 600 Košice-Bratislava.Nějak tomu moc nerozumím,bez jediné hlášky jet jako osobák ze Spišské Nové Vsi,v JŘ nic takového nepíšeš ani pobyty tam nejsou.Tak nechápu jak mám vědět kde zastavit.Dále, když naberu minuty na té pomalé z Spišských Vlachů do Markušovců (a to naberu dost velké zpoždění,když ten úsek je dost velký),pak dále za SNV jako Os (a to se nedá to zpoždění stahovat)a za Popradem mě to shodí že jsem pomalej.To je nějaká divočina.Napiš kolik můžu mít tedy max.zpoždění aby mi to neukončil.

Ahoj, do Popradu se musí dojet do 5:59, a dá se to..

Aktivita je tak udělaná schválně.., v zastavkách mezi Spišskou Novou Vsí a Popradem jenom zastav a rovnou jed dal. O tom, že jedes jako osobak musíš bejt zpraven rozkazem, pokud jsi o něm nebyl zpraven musel jsi špatně zastavit ve Spišské Nové Vsi, kde Tě o jízdě jako OS zpravují.

Zpoždění nabereš úmyslně veliké, aby to bylo trošičku zajímavé. :-) Dále v aktivitě uvidíš..

Přeju příjemnou cestu..
PS: Je pravda, že je to trošičku brutálnější aktivita

Back
Nahoře