Aktivity plukas

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna plukas
  • Datum začátku Datum začátku
gillich napsal:
Ahoj Plukasi,
......bez jediné hlášky jet jako osobák ze Spišské Nové Vsi,v JŘ nic takového nepíšeš...

taky jsem se divil když mi vypadla hlaška že kočim, když jsem nezastavil v zastavce jako Os. V te Spišske musiš zastavit až uuuplně na konci dlouheho nastupiště, jinak hlaška nevyskoči :(

Tak jsem do Bratislavy dojel.S mírným zpožděním 3 minuty 45 vteřin.Asi u těch peronů zastavuji moc brzo,protože na jízdu po nesprávné na Liptově jsem taky nečekal.Taky mě překvapilo to čekání na ten náklad.Jinak Plukasi celkově klobouk dolu,aktivita je to moc pěkná.Škoda že do té Bratislavy ještě není krajina,bylo by to nádherné.

Ještě jsem se divil že kolem toho nefunkčního návěstidla před Žilinou (na objízdné trase) není 40 km/h,projel jsem tam tak jak mi TM dovolil 79 km/h a čekal jsem co mi to udělá na těch výhybkách.Ale v pohodě jsem projel.

Ještě malou připomínku,ta ČD 755 na přípřeži byla pěkná,i když jsem se lekl co to proti mě vyjelo,ale ta bobina na střídavé trakci se mi tam vůbec nelíbila.I když je to fiktivní mise.

Taky už jsem to projel a super aktivita, škoda že takovych neni na 321 vic, snad tedka když už mame trat až do Prahy doho přibude... :)

R 600 je dosť v pohode... až na 350 ZSSK v čele osobáku a náklaďáku dosť dobré :lol: Ja som mal v Žiline meškanie okolo 30 minút :eek: a mal som čo robiť, aby som to po BA stiahol. Inak pecka, kedy sa chystá ťah späť do KE? :wink:

Naposled editoval moderátor:
Kevine,pamatuji dobu kdy za dob ŽSR to měla dokonce 350 v turnuse.OS Blava-Žilina a zpět.Složení vlaku ŽSR+Bpjo (zelená patra).Chudák 350,s takovým výkone a osobák,ta musela dostávat,na to není tedy stavěná.Byla to tehdy nějaká náhrada výkonu za Ex do Prahy (ten převzala ŽSR 363).Pravda 350 na nákladu je taky trochu divočina,ale budiž,na dráze je vše možné.

gillich napsal:
Kevine,pamatuji dobu kdy za dob ŽSR to měla dokonce 350 v turnuse.OS Blava-Žilina a zpět.Složení vlaku ŽSR+Bpjo (zelená patra).Chudák 350,s takovým výkone a osobák,ta musela dostávat,na to není tedy stavěná.Byla to tehdy nějaká náhrada výkonu za Ex do Prahy (ten převzala ŽSR 363).Pravda 350 na nákladu je taky trochu divočina,ale budiž,na dráze je vše možné.

350 na Os... stáva sa, ale nie som si istý, či tak často, aby som ju mohol stretávať každé ráno pri posune :lol: Ale tak žiadne námietky... Nie som autor ani nejaký odborník, tak sa do toho nebudem montovať. Keby čosi, tak si ju v súpravách vymením za 362/363 Ma to trošku prekvapilo, rovnako ako ČD755 v čele náklaďáku.
Každopádne sa už teším na ďalšie

Kevin napsal:
R 600 je dosť v pohode... až na 350 ZSSK v čele osobáku a náklaďáku dosť dobré :lol: Ja som mal v Žiline meškanie okolo 30 minút :eek: a mal som čo robiť, aby som to po BA stiahol. Inak pecka, kedy sa chystá ťah späť do KE? :wink:

Nevěděl jsem, že na Slovesku nejezdí 350 v čele osobáku, prostě mimořádka :-)

Jsem rád, že se aktivita líbila

gillich napsal:
Tak jsem do Bratislavy dojel.S mírným zpožděním 3 minuty 45 vteřin.Asi u těch peronů zastavuji moc brzo,protože na jízdu po nesprávné na Liptově jsem taky nečekal.Taky mě překvapilo to čekání na ten náklad.Jinak Plukasi celkově klobouk dolu,aktivita je to moc pěkná.Škoda že do té Bratislavy ještě není krajina,bylo by to nádherné.

Ještě jsem se divil že kolem toho nefunkčního návěstidla před Žilinou (na objízdné trase) není 40 km/h,projel jsem tam tak jak mi TM dovolil 79 km/h a čekal jsem co mi to udělá na těch výhybkách.Ale v pohodě jsem projel.

Ještě malou připomínku,ta ČD 755 na přípřeži byla pěkná,i když jsem se lekl co to proti mě vyjelo,ale ta bobina na střídavé trakci se mi tam vůbec nelíbila.I když je to fiktivní mise.

Fiktivní mise to není .. je po podle GVD, jen jsem si jí trošičku přikrášlil... Člověče o tý bobině na střídavině nevím.. tak se omlouvám za mijo pitomost, ale jsi první, kdo si jí všiml :-D

ja tu aktivitu tak isto velmi chvalim. do BA som prisiel tusim s minutovym meskanim, ale bola to fuska. pred popradom som problemy s casovym bodom nemal, zato pri ziline ano. aj tak to bol skvely zazitok.

plukas napsal:
Fiktivní mise to není .. je po podle GVD, jen jsem si jí trošičku přikrášlil... Člověče o tý bobině na střídavině nevím.. tak se omlouvám za mijo pitomost, ale jsi první, kdo si jí všiml :-D

Nevím jestli je někde na střídavině bobina, nicméně v Trenčíně stojí 130 s oběma smetáky nahoře :) , na jízdě po nesprávné okolo Liptovské Mary byl na správné Taurus 1116 (pro změnu na stejnosměru :) ) a v okolí Ružomberoka se potloukala lamina s nákladem :) . Jinak pěkná aktivita, v Blavě +3 minuty.

No tak mě vysvětlete číslování taurusu, jak mám poznat který je na střídavou a který na stejnosměrnou.

alcapone napsal:
No tak mě vysvětlete číslování taurusu, jak mám poznat který je na střídavou a který na stejnosměrnou.

Značení Taurusů podle Siemensu a různých železničních správ:
ES 64 U - ÖBB 1016 - DB 182 - pouze pro 15 kV / 16,7 Hz
ES 64 U2 - ÖBB 1116 - MÁV/GySEV 1047 - 15 kV / 16,7 Hz + 25 kV / 50 Hz
ES 64 U4 - ÖBB 1216 - 15 kV / 16,7 Hz + 25 kV / 50 Hz + 3 kV stejnosměrných

U 1216 se pak ještě rozlišují verze určené pro provoz v různých státech:
1216 A - Rakousko, Německo, Itálie, Švýcarsko
1216 B - Rakousko, Německo, Slovinsko
1216 C - Rakousko, Německo, ČR a Slovensko.

Realita je taková, že k nám a na Slovensko zajíždí buď řada 1116 - do Břeclavi, do Horního Dvořiště a na Petržalku (tam by mohly teoreticky taky 1016, bo je tam zavedený i rakouský systém) a řada 1216, která může i do Č. Budějovic a do Brna a nejsem si jistý, jestli může na Slovensku dál než na Petržalku.

Vypadá to, že tam jsou veliké chyby.

V tom případě se všem moc omlouvám, ostatně jsem si toho nevšiml. Takže sorry, příště se snad polepším :salut: :eek: :eek: :eek:

Sponka napsal:
alcapone napsal:
...
Realita je taková, že k nám a na Slovensko zajíždí buď řada 1116 - do Břeclavi, do Horního Dvořiště a na Petržalku (tam by mohly teoreticky taky 1016, bo je tam zavedený i rakouský systém) a řada 1216, která může i do Č. Budějovic a do Brna a nejsem si jistý, jestli může na Slovensku dál než na Petržalku.
Dál jak za Petržalku v Blavě nemůže. Tím si jsem jist na 99,9% ..

Na 100% nemôže. Dokonca už nesmú ani len zberač dvihnúť na našom napätí, aj keď taurusy (aj 1014, čo tam chodia) ho poznajú. Vyťahujú ich dieslami. Asi pred dvoma rokmi sme ich vozili ako nečinné na hlavnú stanicu, ale rok trvalo úradníkom, kým zistili, že je to "zhovadilost". Robili sa aj nejaké úpravy na trati Petržalka - Východné, aby tam s nákladmi chodili bez preprahu, ale zas len ďalšia polorobota...

Ahoj plukasi, jedu tvoji aktivitu R600, uz jsem v Ziline, ale po zapojeni s esem na vozy se nemohu dal dostat nez k tomu nakladnimu nadrazi nebo co to je, pac je na navestidle cervena. Cas mam 8:11 a stale cervena, nevim si rady.

122 030-0 napsal:
Ahoj plukasi, jedu tvoji aktivitu R600, uz jsem v Ziline, ale po zapojeni s esem na vozy se nemohu dal dostat nez k tomu nakladnimu nadrazi nebo co to je, pac je na navestidle cervena. Cas mam 8:11 a stale cervena, nevim si rady.

hmmm to je divný .. tam bys měl mít normálně postaveno. sakra, už si to nepamatuju ... žádnej traffic tam není, co by Tě brzdilo. Když to zkusíš přes TAB projet, tak Tě to vyhodí??

122 030-0 napsal:
Můj čas průjezdu co jsem otestoval byl 8:03 a nic tam nestojí v tomto čase .. Takže máš někde zradu ... Zkus se vráti z posledního uložení (jestli máš)

Back
Nahoře